Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Li­min­gan Niit­to­mies­ten M65-sar­jan len­to­pal­loi­li­jat pa­la­si­vat kul­ta­kan­taan – hopea meni Turkuun ja pronssi Jy­väs­ky­lään

Liminka
Voittoisa liminkalaisjoukkue.
Voittoisa liminkalaisjoukkue.
Kuva: Jussi Mäkinen

M65-sarjan SM-lopputurnaus pelattiin viime viikonloppuna Limingan Linnukkahallissa, jossa Limingan Niittomiehet saavuttivat M65-sarjan voiton kaksipäiväisen ja kahdentoista joukkueen turnauksen päättyessä sunnuntaina.

Kotijoukkue LNM:n lisäksi ennakkosuosikkeja mitalipeleihin olivat Well Parrat Turusta, Blues Volley Järvenpäästä, Mikkelin Passarit ja aina yllätysvalmis Terva-Lentis Oulusta.

Eräänlaisena mustana hevosena pronssille tuli Homenokat Jyväskylästä, joka laittoi kotijoukkueen tiukoille välierässä häviten sen kuitenkin erin 1-2 (17-25, 25-22, 12-15).

Loppuottelussa LNM voitti tiukan taistelun jälkeen Well Parrat erin 2-0 (25-21, 25-22). Neljänneksi jätettiin KaLe Tampereelta.

Yli satavuotias Limingan Niittomiehet on Suomen menestyksekkäin urheiluseura, jos mittarina käytetään lentopallon ikämiessarjoja. Ensimmäinen eli vuoden 1995 M40-sarjan SM-pronssi mukaan lukien seura on saavuttanut nyt kaikkiaan 35 arvokisamitalia, kun taulukkoon otetaan SM-turnauksien lisäksi kansainväliset EM-, MM- ja WMG-kisat.

Kahviosta turnauksen aikana vastasivat LNM:n lentopalloilevat D-tytöt vanhempineen, ja sen tuotto käytetään joukkueen matkaan maailman suurimpaan lasten ja nuorten lentopalloturnaukseen Power Cupiin. Se järjestetään tänä vuonna Kauhavalla 9.-12.6. ja paikalle odotetaan noin 7500 lentopallon ystävää.

LNM:n uusi puheenjohtaja Satu Mattila ja turnausvastaava Jussi Mäkinen hoitivat yhdessä palkintojenjakoseremoniat. Turnauksen parhaan pelaajan MVP-palkinnon pokkasi ansaitusti LNM:n passarina jo vuosikymmeniä pelannut Jukka Aho.

Ottelutulokset ja loppujärjestys löytyvät täältä.