Nyt vietetään Muistiviikkoa: Mitä mies ajat­te­lee, kun saa muis­ti­sai­raus­diag­noo­sin työi­käi­se­nä? Lue kem­pe­le­läi­sen Teuvon tarina

Rantalakeus-maastot: Ter­ve­tu­loa juok­se­maan! Katso ai­ka­tau­lut ja ohjeet täältä

Mainos: KeKi pronssille, seuraa joukkuetta jatkossakin Rantalakeus Digissä: 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Li­min­gan kun­nan­hal­li­tus pohtii Ruu­ti­kun­nat Oy:n pe­rus­ta­mis­asioi­ta maa­nan­tai­na – kun­nan­hal­li­tus luot­sai­si oh­jaus­ryh­män sijaan yhtiötä

Liminka

Ruutikunnat Oy:tä käsitellään jälleen Limingan kunnanhallituksessa ensi maanantaina 16. tammikuuta. Tällä kertaa päätettävänä on, kustantavatko Limingan ja Lumijoen kunnat yhtiön perustamiseen ja rahoituksen hankkimiseen vaadittavat selvityksen ja suunnitelmat siihen saakka, kunnes Ruutikunnat Oy aloittaa toimintansa.

Kunnanhallitukselle esitetään hyväksyttäväksi myös yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen alustavat luonnokset, joita voidaan esittää edelleen mahdollisille muille osakkaille. Myös selvitys hankkeen riskeistä on valmistunut, ja sitäkin esitellään kunnanhallitukselle. Osakeyhtiön liiketoimintasuunnitelma on vielä valmisteltavana.

Toisena asiakohtana kunnanhallitukselle esitetään, ettei Ruutikunnat Oy:lle asetettaisi erillistä ohjausryhmää, vaan siinä roolissa toimisi kunnanhallitus, jossa on laaja poliittinen edustus ja säännöllinen kokousaikataulu.