Tilaajille

Kun silmä lii­kah­taa, niin lii­kah­taa myös Kem­pe­leen lii­kun­ta­koor­di­naat­to­ri Kris­tii­na – "Täällä on niin paljon kaikkea mah­dol­lis­ta tar­jol­la, että se ei ole muuta kuin ottaa ja lähteä liik­ku­maan"

Kempele
Kristiina Aitta aloitti Kempeleen kunnan liikuntakoordinaattorina tammikuussa. Työhön kuuluuu muun muassa Zimmarin hallinto.
Kristiina Aitta aloitti Kempeleen kunnan liikuntakoordinaattorina tammikuussa. Työhön kuuluuu muun muassa Zimmarin hallinto.
Kuva: Tiina Jokinen

Kempeleen kunnan liikuntakoordinaattori Kristiina Aitta aloitti kunnan palveluksessa tammikuussa. Uusi virka räätälöitiin kunnan tarpeiden mukaan ja on alustavasti määräaikainen vuoden loppuun saakka. Aitan työnkuvaan kuuluu Zimmarin hallinnolliset tehtävät sekä liikuntapalveluiden kehittäminen ja koordinointi.

– Zimmarissa arki on lähtenyt hyvin käyntiin, aika paljon tässä on ollut opeteltavaa tiliöinnistä ja työvuorolistojen teosta alkaen. Liikuntapalveluihin olen vasta tutustelemassa. Sieltä opittavaa minulla on vielä todella paljon. Pääpaino tulee olemaan alle kouluikäisten ja perheiden liikunnassa. Työkaverit ovat onneksi todella mukavia ja heidän kanssaan on kiva tehdä yhteistyötä, Aitta pohtii uutta työnkuvaansa Zimmarissa sijaitsevassa toimistossaan.