Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kes­kus­te­lua mutta ei ää­nes­tyk­siä: vuoden vii­mei­ses­sä ko­kouk­ses­sa Hai­luo­don kun­nan­val­tuus­to päätti kun­tast­ra­te­gias­ta, or­ga­ni­saa­tio­uu­dis­tuk­sen käyn­nis­tä­mi­ses­tä ja ta­lous­ar­vios­ta

Hailuoto

Hailuodon kunnanhallitus hyväksyi ensi vuoden talousarvion yksimielisesti, mutta ei keskusteluitta. Pohdintaa aiheutti kunnanhallituksen esittämä lisäys, että ensi vuoden niukka plusmerkkinen tulos, 1 500 euroa, kohdennettaisiin koulumatka-avustuksiin.

Kunnanhallituksen pohjaesitystä alleviivasi Maarit Parrila (kok.), joka teki samansisältöisen esityksen. Talousarvio hyväksytään kunnanhallituksen 7. joulukuuta tekemillä, talousarvioon sisältymättömillä lisäyksillä: ylijäämä suunnataan koulumatka-avustuksiin ja kunnan poistosuunnitelma ja poistoajat päivitetään tarvittavilta osin.

Valtuutettuja huoletti ennenmuuta se, pitääkö tämän muutoksen vuoksi rukata talousarvion taulukot vielä kertaalleen uusiksi.

Lopulta päästiin yhteisymmärrykseen, ettei näin tarvitse toimia ja lisäykset tehtiin yksimielisesti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin