Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Juho Saarela pokkasi Kem­pe­leen yrit­tä­jä­pal­kin­non – Vaa­ti­mat­to­mas­sa vuok­ra­hal­lis­sa syn­ty­nyt JS-Au­to­mo­to tekee mil­joo­nien lii­ke­vaih­toa

Saarelan yittäjyystaival alkoi Kempeleen Niittyrannassa sijaitsevasta vaatimattomasta korjaamohallista. Aluksi hän korjasi autoja sivutyönään.

Kempele

Kempeleläinen Juho Saarela sai lauantai-iltana tunnustusta ansiokkaasta työstään, kun Kempeleen Yrittäjät palkitsivat hänet vuoden yrittäjänä.

Autokauppaan erikoistunutta JS-Automoto Oy:ta pyörittävä Saarela otti huomionosoituksen vastaan yrittäjien vuosijuhlassa, jota vietettiin Kempeleen kunnan tiloissa Vihiluodossa.

– Tuli yllätyksenä, että minua esitettiin palkinnon saajaksi. Fiilis on positiivinen ja jopa liikuttunut. Olen tehnyt työtäni sen verran tosissaan yli 10 vuoden ajan, että tuntuu mukavalta saada tällainen tunnustus, Saarela kuvailee.

Hänen yrityksensä ostaa ja myy autoja sekä moottoripyöriä. Lisäksi JS-Automoto tarjoaa ajoneuvoille fiksauspalveluita, kuten kiillotusta, vahausta ja sisäpesuja. Aikaisemmin toimenkuvaan kuului myös kulkupelien korjaaminen, kunnes osa liiketoiminnasta myytiin Pekant Oy:lle.

JS-Automoton toimitilat sijaitsevat Oulunsalossa, mutta Saarela pyörittää liiketoimintaa myös kotikunnassaan Kempeleessä, jossa mies on asunut liki 30 vuotta.

Lue tämä ja muut Kempeleen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_