Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Hai­luo­dos­sa jär­jes­te­tään tällä vii­kol­la kaksi ylei­sö­ti­lai­suut­ta yk­si­tyis­tei­den tal­vi­kun­nos­sa­pi­dos­ta: " Uu­dis­tu­neen lain­sää­dän­nön ja hal­lin­to-oi­keu­den lain­tul­kin­nan vuoksi käy­tän­tö on muu­tet­ta­va"

Hailuoto

Kunta järjestää kaksi keskustelutilaisuutta yksityisteiden talvikunnossapidosta. Ensimmäinen toteutetaan lähitapaamisena keskiviikkona 16. kesäkuuta kello 18-20 Luotosalissa ja toinen Teams-etäkokouksena torstaina kello 18-20. Tilaisuudet järjestetään Erätauko -keskustelutilaisuuksina.

Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Yksityistielain mukaan yksityisteiden kunnossapitoa voidaan avustaa tai tien kunnossapito voidaan osoittaa kunnan suoritettavaksi kokonaan tai osittain, mutta teiden on täytettävä lakiin kirjatut kriteerit: tietä koskevien asioiden hoitamista varten on perustettu tiekunta ja että tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot yksityistierekisterissä sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä ovat lain mukaiset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.