Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Hai­luo­don tulo- ja kiin­teis­tö­ve­ro­pro­sen­tit en­nal­laan –  ensi vuoden ta­lous­ar­vio­ta val­mis­tel­laan vuo­ro­vai­ku­tuk­ses­sa

Hailuoto

Hailuodon kunnan tulo- ja kiinteistöveroprosentit pysyvät ensi vuonna ennallaan, päätti tiistaina kokoontunut kunnanvaltuusto. Ensi vuonnakin hailuotolaisten tuloveroprosentti on 20,50.  Yleinen kiinteistövero on 0,95 prosenttia, vakituisen asunnon kiinteistövero 0,51 prosenttia ja muiden asuinrakennusten kiinteistövero 1,51 prosenttia.

Hailuodon ensi vuoden verotuloennuste on runsaat 3,8 miljoonaa euroa ja valtionosuusennuste runsaat 3,9 miljoonaa euroa. Kunnanhallitus on linjannut, että ensi vuoden talousarviossa tähdätään nollatulokseen, ja investointeja tehdään maltillisesti. Ensi vuoden talousarvioesityksessä investointien määrä olisi noin 330 000 euroa.

Palvelualueiden talousarviovalmistelussa järjestetään kuntalaisille, järjestöille, yhdistyksille ja elinkeinotoimijoille avoin vuorovaikutustilaisuus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.