Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Hai­luo­don Mu­siik­ki­päi­vien tai­teel­li­nen johtaja Mar­ko­ju­ha­ni Rau­ta­vaa­ra uskoo vah­vas­ti, että hei­nä­kuun lopulla fes­ti­vaa­lil­la soi­te­taan oi­keal­le ylei­söl­le: "Voi­vat­han ne olla vaikka kym­me­nen hengen kon­sert­te­ja!"

Jos kokoontumisrajoitukset sallivat, järjestetään konsertit elävälle yleisölle. Ellei, ne videoidaan Youtubeen.

Hailuoto

Millaiset ovat kesän kokoontumisrajoitukset? Sitä mietitään muun muassa Hailuodon Musiikkipäivien suunnitteluorganisaatiossa. Taiteellinen johtaja Sinikka Ala-Leppilampi kertoo, että jos sisällä pidettäviä livekonsertteja ei voi järjestää, niin todennäköisesti soittoa kuuluu eri puolilla saarta ulkona – esimerkiksi meren rannalla, palvelutalon tai muun pihapiirissä.

– Jos perinteinen festivaali ei toteudu, niin konsertit nauhoitetaan ja julkaistaan elokuun aikana Oulunsalo Ensemblen Youtube-kanavalla.

Tapahtuma-aika on 26.7.-1.8. Festivaalin sisällä järjestettävä Hailuoto Folk pidetään kaksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana Hailuodon Panimon pihalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.