Mainos: Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 2 kk 6,75 eu­rol­la. Tilaa tästä.

Lasten- ja nuortenkirjallisuus
"Lukutaito on portti maailmoihin", muistuttaa Myllykirjaston Elina, joka on itse ollut aina kirjaston suurkuluttaja

"Lu­ku­tai­to on portti maail­moi­hin", muis­tut­taa Myl­ly­kir­jas­ton Elina, joka on itse ollut aina kir­jas­ton suur­ku­lut­ta­ja

11.01.2022 20:06
Tilaajille
Näyttelijä Vesa Vierikko puhuu avoimesti menneistä kouluajoistaan: “Mä olin ihan paska” – Lue Liminganlahden koulun oppilaiden riemukas juttu!

Näyt­te­li­jä Vesa Vie­rik­ko puhuu avoi­mes­ti men­neis­tä kou­lua­jois­taan: “Mä olin ihan paska” – Lue Li­min­gan­lah­den koulun op­pi­lai­den rie­mu­kas juttu!

07.09.2021 16:18
Kirjoja, musiikkia, akrobatiaa ja nukketeatteria – toista kertaa järjestettävä Limmi Fest sai väen liikkeelle, katso kuvat ja video!

Kir­jo­ja, mu­siik­kia, ak­ro­ba­tiaa ja nuk­ke­teat­te­ria – toista kertaa jär­jes­tet­tä­vä Limmi Fest sai väen liik­keel­le, katso kuvat ja video!

07.09.2021 14:20
Tilaajille
Jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv toimii syyskuussa Limingassa vietettävän lasten ja nuorten kirjallisuus- ja kuvitustapahtuman kummina: "Jalkapallo ja lukeminen ovat suurimmat kiinnostuksen kohteet elämässäni"

Jal­ka­pal­lo­maa­jouk­kueen kap­tee­ni Tim Sparv toimii syys­kuus­sa Li­min­gas­sa vie­tet­tä­vän lasten ja nuorten kir­jal­li­suus- ja ku­vi­tus­ta­pah­tu­man kum­mi­na: "Jal­ka­pal­lo ja lu­ke­mi­nen ovat suu­rim­mat kiin­nos­tuk­sen kohteet elä­mäs­sä­ni"

16.03.2021 12:37