Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yh­teis­työs­tä Oulun seudun kil­pai­lu­valt­ti –laa­di­taan kattava listaus seu­dul­li­ses­ti tär­keis­tä elin­voi­ma­in­ves­toin­neis­ta ja tuetaan niitä.

Oulun seutu on Suomi pienoiskoossa. Kasvukeskus kehittyy maan kärkivauhtia. Meillä investoidaan ja käytetään julkista rahaa yritysten sekä innovaatioiden kehittämiseen eniten koko maassa. Seudulla elää maan nuorin väestö. Koulutusmahdollisuudet ovat vuosi vuodelta monipuolistuneet.

Elinvoiman, yrittäjyyden ja elinkeinopolitiikan eteen on seudulla tehtävä nykyistä enemmän yhteistyötä. Tämän ovat osoittaneet muun muassa viime aikojen yrittäjien palautevastaukset. Lievä kilpailuasetelma on hyväksi - se pitää meidät virkeänä ja alati valmiustilassa. Oulu ja seudun kunnat tulevat pärjäämään koronavuosien jälkeisestä ajasta vain kuntarajat ylittävällä yhteistyöllä. Siksi kovaa kilpailu osaavasta työvoimasta, investointirahoituksesta ja pääomista on koko Suomessa.

Miten palvelemme pieniä- ja keskisuuria yrityksiä ja elinkeinoelämää seudulla paremmin? Mistä saamme isoja työllistäviä yrityksiä seudulle? Miten rohkaistaan yrityksiä uudistumaan ja ideoimaan uutta? Pääsemmekö seudulla uuden kasvun alkuun? Yhtä yksinkertaista vastausta ei ole olemassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.