Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vihreää rea­lis­mia – Li­min­gan Vihreä val­tuus­to­ryh­mä vastaa Kes­kus­tan Li­min­gan kun­nal­lis­jär­jes­tön mie­li­pi­de­kir­joi­tuk­seen: "Kat­seen pitäisi olla jäl­leen­ra­ken­ta­mi­ses­sa eikä ha­jot­ta­mi­ses­sa"

Keskustan Limingan kunnallisjärjestön mielipidekirjoituksessa (RL 5.5.2021) huomiomme kiinnitti yhteinen tavoite ja vaatimus. Myös me Vihreissä olemme sitä mieltä, että yhteisesti sovittua hallitusohjelmaa tulee hallituksessa olevien puolueiden noudattaa.

Suhtaudumme realistisesti siihen, että aikalaisillamme on käsissään ihmisen aiheuttama ilmastokriisi ja kuudes sukupuuttoaalto. Näiden realiteettien edessä ymmärrämme, että toimettomaksi ei voi jäädä, vaikka jotkut tarvittavia toimia haluavatkin ehdoin tahdoin jarruttaa.

Marinin hallituksen hallitusohjelmaan kirjattu kunnianhimoinen tavoite on, että Suomi on hiilineutraali vuonna 2035 ja hiilinegatiivinen nopeasti sen jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.