Urheilu : Ran­ta­la­keus-maas­to­jen infon löydät täältä

Mainos: Oletko jo ti­lan­nut Ran­ta­la­keu­den vii­kon­lo­pun uu­tis­kir­jeen? Ellet, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Uusi su­ku­pol­vi on aina entistä parempi – Sauli muis­te­lee yh­dek­sän­nel­lä luo­kal­la ol­leen­sa vielä mel­koi­nen rä­kä­nok­ka ja ihas­te­li Uu­tis­ten vii­kol­la tu­pos­lais­ten nuorten työs­ken­te­lyä

On kiitosten aika, toteaa Sauli Pahkasalo

Olipas se melkoinen viikko! Pääsin viettämään viime viikolla järjestettyä valtakunnallista Uutisten viikkoa Limingan Tupoksen koulun yhdeksäsluokkalaisten seurassa. Yhteistyössä koulun kanssa organisoimme Tupokseen alueverkkotoimituksen, jossa nuoret tuottivat viikon ajan sisältöä verkkolehteemme. Juttuja syntyi paljon, niin myös kuvia, videoi­ta ja grafiikkaa. Perjantaina viikko huipentui suoraan lähetykseen. Sen tallenne ja muu nuorten tuottama materiaali on edelleen verkossamme katsottavissa ja luet­tavissa.

Toimitus rakennettiin koulun neuvotteluhuoneeseen. Pöydän ympärillä läppäreiden äärellä käytiin vilkasta keskustelua. Oppilaspäätoimittajat Nelli-Noora ja Vesa ohjeistivat hienosti tuottajia, toimittajia, video- ja valokuvaajia sekä tekniikan osaajia hyvään lopputulokseen. Positiivisia yllätyksiä koin päivittäin. Huomasin, että nuoret olivat tarttuneet vaikeisiinkin aiheisiin, kuten nuorten itsetuhoisuuteen ja päihteiden käyttöön. Näkökulmat olivat raikkaita. Toimituksessa oli hyvä henki, ja kaikkien luovuus pääsi esille. Kiitos kaikille oppilaille! Olin itse hymy korvilla kaiken aikaa, sillä työskentelyänne oli ilo seurata.