Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Uk­rai­na­lai­nen bors­si­keit­to on loh­tu­ruo­kaa, johon lai­te­taan mitä kaa­pis­ta löytyy –  Yhdestä ai­nes­osas­ta ei kui­ten­kaan tin­gi­tä: pu­na­juu­res­ta

Kunnassa asuvat ukrainalaiset pakolaiset eivät löytäneet keiton tekoon, vaikka Lumijoen Martat haluaisivat heitä toimintaansa.

Lumijoki

Punajuurien raastamisesta lähtevä ääni kuuluu eteiseen saakka.

Lumijoen työväentalon keittiössä kolmen naisen, Marja Nybackan, Milja Ruokamon ja Hilkka Juusolan tehotiimi valmistaa borssikeittoa – totta kai aidolla ukrainalaisella reseptillä.

Tai miten sen nyt ottaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.