Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Teks­ti­vies­tit 24.1. leh­des­sä: Voisiko Kem­pe­leen ter­veys­kes­kus jak­sot­taa työn­te­ki­jöi­den ruo­ka­tau­ko­ja ja aivot ne on ää­nes­tä­jäl­lä­kin, teks­ta­reis­sa vies­ti­te­tään

Lyhyet
044 7370374

Lähetä lyhyt mielipide tekstiviestillä. Kiitä, kehu, anna palautetta tai kommentoi juttuaiheita. Toimitus valitsee julkaistavat viestit.

Kuule hyvä ystävä siellä kylällä. Olet itse ensimmäinen asioittesi levittäjä, sillä kukaan niitä ei tiedä ellet itse puhu sille hyvälle ystävälle luottamuksella. Ja hän puhuu taas ystävälle ja ystävä ympäri kylää, niin on juoruleija lähtenyt lentämään.

Menin Kempeleen terveyskeskukseen kiireellistä hoitoa saamaan aamulla. Ajanvaraukseen otetaan kyllä melko hyvin, mutta sitten rupeaa sakkaan. Tulee ruokatuntien aika, ja terveyskeskus pysähtyy kuin seinään. Ihmiset kävelevät eväsrasioiden kanssa kaksi tuntia, ja asiakkaat odottavat palvelua. Eivätkö työntekijät voisi olla eri aikoina ruokatunnilla niin kuin muissakin virastoissa ja palvelupisteissä on tapana? Valitettavasti terveyskeskusasiakas on myös nälkäinen, väsynyt ja sairas, ja hänen pitäisi saada pikaisesti hoitoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin