Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Teks­ta­rit 18.10. leh­des­sä – Kiitos Zep­pe­li­nis­sä asia­kas­ta aut­ta­neel­le nuo­rel­le ja onnea uudelle talous- ja hal­lin­to­joh­ta­jal­le

Lyhyet
044 7370374

Lähetä lyhyt mielipide tekstiviestillä. Kiitä, kehu, anna palautetta tai kommentoi juttuaiheita. Toimitus valitsee julkaistavat viestit.

Kiitos kaunis sinulle ystävällinen nuori, joka autoit kävelysauvojen avulla kulkenutta asiakasta Zeppelinissä perjantaina. On mukava huomata, että nuorissa on paljon kohteliaita ja avuliaita. Se on hyvä apu elämään!

Miksi Suomen kirkoissa jumalanpalveluksissa ei siunata Israelia? Vain muutamissa siunataan. Eikö "kaavaan" kuulu? Nyt olisi herätyksen aika!

Hienoa saada kuntaan paikallinen talous- ja hallintojohtaja. Kuntalainenkin voi hengähtää, kun tietää viranhaltijan tekevän lumijokisena myös itseään ja omaa perhettään koskevia päätöksiä; eiköhän silloin ole aidosti kunnan ja kuntalaisten paras mielessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin