Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Syys­myrs­ky on kat­ko­nut sähköjä ainakin Tyr­nä­väl­lä – häiriöt joh­tu­vat lu­mi­kuor­man ja puus­kai­sen tuulen säh­kö­joh­doil­le kaa­ta­mis­ta puista

ensilumi, loska, pyry, myrsky, räntä, ajokeli, huono, kittiläntie, talvi, syksy
Kuva: Jussi Pohjavirta

Oulun Seudun Sähkön alueella on keskiviikkoillasta alkaen ollut useita sähkönjakelun keskeytyksiä. Pääosa häiriöistä on alkanut n klo 4 torstaina aamuyöstä.

Kello 8.15 sähköttömiä asiakkaita on Tyrnävän, Muhoksen ja Utajärven kuntien alueilla. Sähköttömien asiakkaiden määrä on yhteensä noin 1200. Enimmillään sähköttä oli noin 1500 asiakasta kello 7 aikaan torstaiaamuna. Kaikki häiriöt johtuvat lumikuorman ja puuskaisen tuulen sähköjohdoille kaatamista puista.

Vikojen korjaus on käynnissä ja tiedotteita päivitetään tilanteen muuttumisen myötä. Ennustetta vikojen korjauksesta ei voida vielä antaa, Oulun Seudun Sähkö tiedottaa.

Yleisöä varoitetaan vioittuneista sähkölinjoista. Maahan pudonneiden sähköjohtojen tai kaatuneiden johtojen läheisyydessä ei tule liikkua hengenvaarallisen jännitteen takia. Mikäli havaitsette maahan pudonneita sähköjohtoja tai johdolle kaatuneita puita, ilmoittakaa siitä vikapäivystykseen 08 310 1401.