Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ran­ta­la­keus.fi on uu­dis­tu­nut ja si­säl­lön määrä kas­va­nut – Ti­laa­ja, nyt kan­nat­taa ak­ti­vioi­da di­gi­tun­nus, ja jos et ole ti­laa­ja, kan­nat­taa laittaa tilaus voi­maan!

Rantalakeuden uudella verkkosivustolla on entistä enemmän vain tilaajille tarkoitettuja juttuja. Kaikilla Rantalakeuden tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin.

Rantalakeuden verkkosivusto on uudistunut. Uusi verkkosivusto on entistä käyttäjäystävällisempi, sisällöltään runsaampi ja ulkoiselta ilmeeltään raikkaampi.

Rantalakeuden uusi verkkosivusto on monipuolinen tilaajia palveleva kokonaisuus.
Rantalakeuden uusi verkkosivusto on monipuolinen tilaajia palveleva kokonaisuus.
Kuva: Vesa Joensuu

– Me Rantalakeuden tekijät olemme uudistuksesta innoissamme. Nyt voimme tarjota tilaajillemme entistä enemmän sisältöä verkossa. Uutiset saamme julki tilaajillemme nopeasti uuden sivuston kautta, iloitsee päätoimittaja Sauli Pahkasalo.

– Kaikilla Rantalakeuden tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin, joten verkossa kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tuoreimmat jutut päivittäin.

Jatkossa iso osa verkon sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua.

– Verkkosivustomme päivittyy seitsemänä päivänä viikossa, joten tarjolla on aina jotain mielenkiintoista luettavaa, Pahkasalo lupaa.

Verkkosivuston käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus kuten nykyisinkin. Jo aiemmin kirjautuneena olleiden tilaajien täytyy kirjautua uudelleen uudistuksen takia.

– Kirjaudu sisään osoitteessa rantalakeus.fi oikean yläkulman ”Kirjaudu”-linkin kautta. Kirjautumisessa käytetään samaa salasanaa ja tunnusta, jotka tilaajalla on aiemmin ollut käytössä, päätoimittaja ohjeistaa.

– Nyt kannattaa siis viimeistään luoda Kaleva Media -tunnus, jos tilaaja ei ole sitä vielä tehnyt. Tunnuksen voi luoda verkkosivustolla olevan kirjautumislinkin kautta, Sauli Pahkasalo kannustaa.

Ohjeita Kaleva Media -tunnuksen luomiseen ja verkkosivuston käyttöön löytyy täältä.

Myös Rantalakeuden asiakaspalvelu auttaa kirjautumiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 08 5377 633.

Painettu lehti ilmestyy tuttuun tapaan keskiviikkoisin, jolloin tilaajat saavat myös näköislehden luettavakseen jo varhain aamulla.

– Näköislehteä voi lukea missä ja milloin vain, jos sinulla on internetyhteys älylaitteessasi.

Uuden verkkosivuston ansiosta Rantalakeuden toimitus kykenee tarjoamaan aiempaa monipuolisempia sisältöjä ja hyödyntämään paremmin digitaalisia kerronnan keinoja.

Yksi keskeisistä Rantalakeuden verkon uudistuksista on avainsanojen käyttöönotto. Niiden avulla lukija löytää juuri itselleen tärkeät sisällöt.

– Avainsanat auttavat toimitusta tuomaan esille eri asiakokonaisuuksia ja ne auttavat esimerkiksi eri juttuaiheiden kehityksen seuraamista. Meillä on lakeudella meneillään monia aiheita, joita toimitus seuraa ja joista uutisoimme säännöllisesti.

Uutena ominaisuutena on myös kommentointimahdollisuus. Kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida juttuja ja kommentit liittyvät suoraan sisältöjen yhteyteen.

– Sivustoa kehitetään koko ajan. Esimerkiksi videoiden määrä tulee kasvamaan. Suorat lähetykset ovat nekin jatkossa pääsääntöisesti vain tilaajien katsottavissa. Samoin podcastimme.

Videoja julkaistaan juttujen yhteydessä, mutta ne löytyvät myös video-osastosta. Videoita pääset katsomaan tästä linkistä.

Rantalakeuden verkkosivuston sisältö tukeutuu vahvasti paikallisuuteen.

– Rantalakeus nostaa esiin alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt niin verkossa kuin paperilla. Olemme vahva painettuna lehtenä, mutta entistä vahvempi ja monipuolisempi verkossa, Pahkasalo sanoo.

Toimitus ottaa mielellään vastaan palautetta uuden verkkosivuston sisällöstä.

– Myös juttuvinkit, lukijakuvat ja -videot sekä palaute ovat tervetulleita.  Olemme toimituksessa teitä lukijoitamme varten ja haluamme tietää, mitkä aihepiirit teitä kiinnostavat.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@rantalakeus.fi ja päätoimittajaan voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 044 738 0380 tai laittamalla sähköpostia sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi.