Qstock jul­kis­ti en­sim­mäi­set esiin­ty­jät tu­le­vak­si ke­säk­si: Pai­kal­le saa­pu­vat esi­mer­kik­si JVG, Antti Tuisku, Haloo Hel­sin­ki! ja Maus­te­ty­töt x Agents

Maustetytöt esiintyvät ensi kesän Qstockissa yhdessä Agentsin kanssa. Arkistokuva.
Maustetytöt esiintyvät ensi kesän Qstockissa yhdessä Agentsin kanssa. Arkistokuva.
Kuva: Jukka Leinonen

Oululaisen Qstockin ohjelma alkaa hahmottua. Festivaali kertoo tiedotteessaan, että saapumisensa ensi kesän tapahtumaan ovat varmistaneet äskettäin uuden albumin julkaissut Haloo Helsinki!, JVG, Antti Tuisku ja ensimmäistä kertaa Qstockissa esiintyvä Lauri Tähkä.

Qstockiin saapuu myös yhteistyöprojekti Maustetytöt x Agents, jonka keikalla kuullaan sekä Agentsin omaa tuotantoa että Maustetyttöjen kappaleita Agentsille sovitettuina.

Festivaalin muita tuoreita kiinnityksiä ovat Beast In Black, BEHM, Gasellit, Mokoma, Mouhous, Anssi Kela, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, SANNI, Ursus Factory, Vesala, VIIVI, Thundermother (SE) ja Radiopuhelimet.

Qstockin lipunmyynti käynnistyy tänään tiistaina.

Qstock 2022 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 29.–30.7.2022. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista, ja se on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kertana peräkkäin.