Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pyhän Kol­mi­nai­suu­den kir­kos­sa jär­jes­te­tään sun­nun­tai­na har­taus­het­ki pienen lapsen hengen vaa­ti­neen on­net­to­muu­den vuoksi

Tilaisuus on kaikille avoin.

Kempele
-
Kuva: Paula Åström

Kempeleen seurakunta järjestää yhteisen hartaushetken surussa sunnuntaina 28. elokuuta kello  18 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Rukoushetken toimittaa vs. kirkkoherra Erja Oikarinen, seurakuntapastori Niko Salminen ja kanttori Taru Pisto. Mukana on seurakunnan työntekijöitä keskustelua ja rukousta varten.

Tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuutta ei videoida eikä striimata.

– Kempeleessä tapahtunut pienen lapsen menehtyminen onnettomuudessa on koskettanut laajalti. Kaikkien myötäeläminen ja osanotto on surevan perheen ja heidän läheistensä kanssa. Rukoilemme ja myötäelämme kaikkien rinnalla, joita tämä järkyttävä tilanne on koskettanut, Kempeleen seurakunta tiedottaa.

Muistokynttilöitä voi halutessaan tuoda hautausmaille muualle haudattujen muistopaikalle. Ne sijaitsevat kirkonmäen hautausmaalla Pyhän Kolminaisuuden kirkon vieressä, ja toinen muistopaikka sijaitsee Kokkokankaan hautausmaalla pääportin puoleisella laidalla.