Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pohteen hy­vin­voin­ti­suun­ni­tel­ma lau­sun­to­kier­rok­sel­le – tavoite en­nal­ta­eh­käis­tä sai­rauk­sia

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisuunnitelma on lähtenyt lausunto- ja palautekierrokselle. Lausuntoaika päättyy 12. maaliskuuta.

Asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen on yksi Pohteen lakisääteisistä tehtävistä. Hyvinvointisuunnitelma kokoaa yhteen hyvinvoinnin edistämiseen liittyvät asiat.

− Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisuunnitelma kuvaa sen, mihin ennaltaehkäisevässä ja hyvinvointia edistävässä työssä keskitytään eli painopisteet, mihin pyritään eli tavoitteet ja mitä tehdään eli toimenpiteet. Suunnitelma sisältää myös sen, miten tuloksia ja tehtyä työtä arvioidaan, hyvinvoinnin edistämisen päällikkö Sanna Salmela kertoo tiedotteessa.

– Suunnitelmassa kuvattavalla toiminnalla pyritään ehkäisemään sairauksia ja ongelmia ja niiden pahenemista. Myös rahaa säästyy, koska kalliita hoitoa ja palveluja ei tarvita niin paljon, Salmela jatkaa.

Hyvinvointisuunnitelmaa on valmisteltu yhteistyössä alueen asukkaiden ja sidosryhmien kanssa yhdyspintalautakunnan ohjauksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin