Ou­lun­sa­lon Pallo pal­kit­si Kau­si­Gaa­las­saan ur­hei­li­joi­ta ja toi­mi­hen­ki­löi­tä – AC Oulun maa­li­vah­ti Juhani Pen­na­nen kun­nia­vie­raa­na

Oulunsalo
Oulunsalon Pallo palkitsi urheilijoita. Kuvassa ahkerimmat harjoittelijat.
Oulunsalon Pallo palkitsi urheilijoita. Kuvassa ahkerimmat harjoittelijat.
Kuva: Marja Iljana

Maanantaina oli Pitkäkankaan koululla tupa täynnä. Oulunsalon Pallo ry palkitsi urheilijoita ja toimihenkilöitä. Kunniavieraana Gaala2021:ssä oli AC Oulun maalivahti ja OsPan kasvatti Juhani Pennanen.

Vuoden huoltajana palkittiin Sari Pannula. Taloudenhoitoa mallikkaasti oli hoitanut Heidi Kiviaho. Joukkueenjohtajana osaamista oli esittänyt Antti Niemikorpi.

Kauden 2021 vuoden junioripelaajana eli vuoden urheilijana palkittiin P06-joukkueesta Kasperi Asunmaa. Arvostettu Vuoden ospalainen -palkinto meni suurella seurasydämellä operoiville urheilijavanhemmille ja toimihenkilönä toimiville Tero ja Elli Hiltuselle.

Vuoden 2021 valmentajana palkittiin ansaitusti pitkän linjan valmentaja Jani Kuukasjärvi P06-ryhmästä.

Gaala2021:n juhlapuheessaan seuran puheenjohtaja Janne Siipola kiitteli vuolaasti urheilijoita ja toimihenkilöitä kuluneesta kaudesta. Erityiskiitoksen puheenjohtajalta sai seuran johtokunta, joka on osoittanut vuoden aikana esimerkillistä asiantuntemusta ja pitkäjänteistä ajattelumallia seuran kehittämiseen. Lisäksi hän nosti esille tämän päivän erinomaisen yhteistyön Oulun kaupungin liikuntatoimen sekä AC Oulun ja Oulun Luistinseuran kanssa.

Täydellinen palkittujen listaus julkaistaan seuran sivuilla tämän viikon aikana.