Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Onnea! Poh­jois-Poh­jan­maan Yrit­tä­jien vuoden pai­kal­lis­yh­dis­tys löytyy Tyr­nä­väl­tä

Tyrnävä
Mikko Kukkohovi luotsaa Tyrnävän Yrittäjiä.
Mikko Kukkohovi luotsaa Tyrnävän Yrittäjiä.
Kuva: Tiina Haapalainen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut Vuoden paikallisyhdistykseksi Tyrnävän Yrittäjät.

Palkintoperusteissa todetaan, että Tyrnävän Yrittäjissä on kuluneena vuotena nähty tärkeänä olla mukana yhteistyössä kehittämässä alueen elinkeinopolitiikkaa. Yhdistyksen aloitteesta Tyrnävälle perustettiin Tyrnävän Kehitys Oy, jonka tehtävänä on auttaa yrityksiä ja yrittäjiä liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä.

– Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovi on yhdessä alueen yrittäjien kanssa kokenut tärkeäksi olla mukana vaikuttamassa siihen, että alueen yrityksille saadaan hyvät palvelut, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien tiedotteessa todetaan.

Sekin saa kiitosta, että yrittäjille ja kuntapäättäjille on tehty kyselyjä ja järjestetty yhteistyössä keskustelutilaisuuksia.

– Kehittämistyötä on tehty myös eri yhdistysten kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kuntalaisten osallistaminen ja yhteinen halu tehdä Tyrnävästä hyvä paikka elää ja asua.

Vuoden aikana Tyrnävän yhdistykseen on liittynyt 19 uutta jäsentä ja vain kolme on jättänyt jäsenyyden. Kokonaisjäsenmäärä on 99 jäsentä.

– Valintaa tehdessä arvioidaan paikallisen yhdistyksen toimintaa, kuten aktiivista otetta kuntayhteistyössä, jäsenmäärän kehittymistä, viestintää ja vuorovaikutusta. Tarkasteluajanjaksona on edeltävä toimintavuosi, avaa valintakriteerejä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.