Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

"O­li­si­ko Lu­mi­joel­la sijaa mo­ni­toi­mi­ra­ken­nuk­sel­le, esi­mer­kik­si ker­ros­ta­lol­le, jossa olisi niin liike- kuin asuin­huo­neis­to­ja ja myös kunnan hal­lin­to kai­pai­si ajan­mu­kai­sem­mat tilat ko­kous­ti­loi­neen?"

Suomessahan pidetään kuntavaalit kesäkuussa, jonka jälkeen uusi valtuustokausi käynnistyy elokuun alussa. Lumijoella nykyinen valtuuskausi on ollut varsin rauhallinen ja menestykäs ainakin taloudellisessa mielessä, sillä tilinpäätös on ollut joka vuosi positiivinen ja tilinpäätöksen yhteydessä on voitu tehdä lisäpoistojakin, mikä helpottaa tulevien vuosien tilannetta. Lisäksi niin viime kuin edellisen vuoden tilinpäätöksissä on voitu tehdä investointivaraus tekojääradan ja kevyenliikenteen väylän rakentamiseen.

Valtuustokauden tärkein päätös tehtiin heti kauden alussa, kun perusturvan kokonaisulkoistus allekirjoitettiin. Päätös on ollut hyvin merkittävä ja positiivinen, sillä kuntalaiset ovat olleet kohtalaisen tyytyväisiä palveluihin ja perusturvan menot ovat olleet ennakoitavissa ja hyvin maltilliset, joka näkyy myös tilinpäätöksissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.