Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nealle pe­sä­pal­lo on sydämen asia, mutta viime kau­del­le laji muuttui raas­ta­vak­si – ­vii­mei­sim­män Su­per­pe­sis­jouk­kueen kap­tee­ni toivoo, että Kem­pe­lees­sä vielä pe­la­taan naisten pää­sar­jas­sa

Kempeleen Kirin naisten edustusjoukkuetta ei nähdä ensi kaudella, sillä Superpesiksestä Ykköseen pudonnut joukkue luopui sarjapaikastaan. Tulevaisuudessa tyttöjen ja naisten pesäpallo on yksi seuran keskeisistä painopistealueista. Hetkessä nousu ei kuitenkaan tapahdu. Viimeisimmän Superpesisjoukkueen kapteeni Nea Lotvonen toivoo, että jonain päivänä naiset pelaisivat Kempeleessä taas pääsarjatasolla.

Kempele
Naisten viimeisimmän Superpesisjoukkueen kapteeni Nea Lotvonen haluaa pitää nyt taukoa pesäpallosta. Viimeisin kausi oli hänelle raskas.
Naisten viimeisimmän Superpesisjoukkueen kapteeni Nea Lotvonen haluaa pitää nyt taukoa pesäpallosta. Viimeisin kausi oli hänelle raskas.
Kuva: Sami Aspelund

Kempeleen Kirin naisten pesäpallokausi 2023 päättyi pettymykseen. 12 vuotta yhtäjaksoisesti Superpesistä pelannut joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 11 ja jäi näin ollen kolmen pisteen päähän suorasta sarjapaikan säilyttämisestä. Putoamiskarsinnoissa Helsingin Roihuttaret veti pidemmän korren otteluvoitoin 3–2, joten KeKin kohtaloksi jäi putoaminen sarjaporrasta alemmas Naisten Ykköspesikseen.

Lue Kempeleen Kirin uutiset jatkossakin!

Digi 1 kk _vain 1 €_