Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Li­min­gan seu­ra­kun­ta ei uu­si­kaan joh­ta­mis­jär­jes­tel­mään­sä – ­vä­lie­si­mies ei kor­jai­si työyh­tei­sös­sä esiin­ty­nei­tä on­gel­mia

Seurakunnan kiinteistöt on nyt salkutettu, mutta vielä ei ole niistä luopumisen aika. Selvitettävien kategoriassa ovat muun muassa Koti-Pietilä, Tupoksen Vanamo ja Rantakylän siunauskappeli.

Liminka
Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Miika Korkiakoski napautti uuden Kotikolon rakentamispäätöksen pöytään 18. syyskuuta pidetyssä kirkkovaltuuston kokouksessa. Päätös oli yksimielinen.
Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Miika Korkiakoski napautti uuden Kotikolon rakentamispäätöksen pöytään 18. syyskuuta pidetyssä kirkkovaltuuston kokouksessa. Päätös oli yksimielinen.
Kuva: Sauli Pahkasalo

Limingan seurakunta ei aiokaan uusia johtamisjärjestelmäänsä. Ei, vaikka piispa Jukka Keskitalo totesi runsas vuosi sitten, että Limingan kokoisessa seurakunnassa tarvittaisiin kolmesta neljään väliesimiestä kirkkoherran ja talouspäällikön lisäksi. Myös käytännön kokemus osoitti tuolloin uudistamistarpeen, josta kirkkovaltuustossa jo periaatteellisesti sovittiinkin.

Asiaa valmistellut kirkkoneuvosto päätti kuitenkin esittää uudistuksen valmistelun keskeyttämistä, minkä kirkkoneuvoston tekikin tiistaina pitämässään kokouksessa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Limingan kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin