Tilaajille

Li­min­gan Niit­to­mies­ten kausi päättyi – "Tu­lok­seen suh­tau­tuu kriit­ti­ses­ti ja pro­jek­ti jäi pahasti kes­ken", toteaa Niit­ta­rit jättävä pää­val­men­ta­ja

Josba tiputti Niittarit voitoin 3-1. Liminkalaisia luotsaa tulevalla kaudella uusi päävalmentaja.

Liminka
Päävalmentaja Jari Karjalaisen taival Niittarijohdossa päättyy tähän kauteen. Hänelleä itsellään olisi ollut halu jatkaa valmennusta.
Päävalmentaja Jari Karjalaisen taival Niittarijohdossa päättyy tähän kauteen. Hänelleä itsellään olisi ollut halu jatkaa valmennusta.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Limingan Niittomiesten pudotuspelikevät tyssäsi ensimmäiseen kierrokseen lauantaina, kun joensuulainen Josba otti kotivoiton Niittareista numeroin 9-4. Niittomiehet voittivat sarjan ensimmäisen ottelun Limingassa 6-2, mutta taipuivat sen jälkeen Josballe kolmessa perättäisessä ottelussa ja joensuulaiset etenivät puolivälieräsarjasta jatkoon voitoin 3-1. Runkosarja meni liminkalaisten osalta nappiin heidän sijoituttua sarjataulukossa toiseksi. Pudotuspeleistä tippuminen aikaisessa vaiheessa oli karvas pettymys joukkueelle. Päävalmentaja Jari Karjalainen summaa kokonaiskuvaa kuluneesta kaudesta.

– Hetken kun on ehtinyt pohtia, niin tulokseen suhtautuu kriittisesti ja projekti jäi pahasti kesken. Jos jotain positiivista haluaa löytää niin uusi pelillinen ilme ja nuorten poikien esiinmarssi. Limingassa on menty pitkään kokeneemmalla kaartilla, mutta nyt joukkueessa on nuorta verta ja taitavia poikia, jotka ovat ottaneet ensiaskeleensa ja tietävät mitä urheilijan elämä vaatii.