Tilaajille

Kun Timo sai kym­men­vuo­tis­lah­jak­si rahaa, hän asteli Hon­ka-Kip­sal­le ja osti gril­li­ruo­kaa – maa­nan­tai­na am­ma­tin­vaih­don tehnyt mies aloit­taa grillin uutena yrit­tä­jä­nä

Vuosikymmeniä toimineen Honka-Kipsan vetäjänä aloittaa Timo Visuri.

Kempele
Timo Visuri aloittaa maanantaina Honka-Kipsan yrittäjänä. Uudella yrittäjällä riittää suunnitelmia, mutta ruokalistan hän pitää entisellään.
Timo Visuri aloittaa maanantaina Honka-Kipsan yrittäjänä. Uudella yrittäjällä riittää suunnitelmia, mutta ruokalistan hän pitää entisellään.
Kuva: Anni Kälkäjä

Honka-Kipsan uusi omistaja Timo Visuri kertoo mieleen painuneen muiston 40 vuoden takaa:

– Olin täyttänyt kymmenen vuotta ja saanut isältäni lahjaksi rahaa. Rahat taskussani astelin Honka-Kipsalle ja käytin koko summan grilliruokaan. Ja kyllä maistui hyvälle, nauraa tuore yrittäjä muistolleen.