Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kevät etenee ja M65 SM-lop­pu­tur­naus lä­hes­tyy – mi­ta­lis­ta tais­tel­laan ensi lauan­tai­na Li­min­gan lii­kun­ta­hal­lis­sa

Liminka
-
Kuva: Pekka Aho

Limingan Niittomiehet on Suomen menestyksekkäin urheiluseura, kun mittarina käytetään lentopallon ikämiessarjoja. Ensimmäinen eli vuoden 1995 M40-sarjan SM-pronssi mukaan lukien seura on saavuttanut kaikkiaan 34 arvokisamitalia, kun taulukkoon otetaan SM-turnausten lisäksi kansainväliset EM-, MM- ja WMG-kisat.

Korona-aikana joukkue on noussut taas sarjaporrasta ylemmäksi, ja tavoittelee menestystä ensimmäistä kertaa M65-sarjassa. Ottelut alkavat Limingan liikuntahallissa kolmella kentällä lauantaina 9. huhtikuuta kello 10 ja puolivälierät päättyvät noin kello 17.

Sunnuntaina jatketaan kymmeneltä, ja loppuottelu alkaa kello 13 kentällä 2. Samaan aikaan pelataan kentällä 1 pronssiottelu ja kentällä 3 ratkaistaan sijat 5-6. Palkintojenjako alkaa heti pelien päätyttyä, noin kello 14.

Kotijoukkue LNM:n lisäksi ennakkosuosikkeja mitalipeleihin ovat Well Parrat Turusta, Blues Volley Järvenpäästä, Mikkelin Passarit ja aina yllätysvalmis Terva-Lentis Oulusta.

Kahviosta vastaavat LNM:n lentopallojaoston D-tytöt vanhempineen, ja siellä on saatavana sekä suolaista että makeaa välipalaa.

Limingan kunnan liikuntapalvelut tarjoaa turnauksen voittajajoukkueelle pokaalin ja parhaalle pelaajalle MVP-palkinnon.

Virallinen sarjaohjelma ja reaaliaikainen tulospalvelu löytyy täältä.