Mainos: Black Friday -tarjouksena Rantalakeus Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Jussi Yli­ta­loa esi­te­tään Tyr­nä­vän kun­nan­val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­jak­si, An­nuk­ka Suotula luot­sai­si kun­nan­hal­li­tus­ta

Valinnat vahvistetaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa tänään maanantaina.

Tyrnävä
Jussi Ylitalo on nousemassa Tyrnävän valtuuston puheenjohtajaksi.
Jussi Ylitalo on nousemassa Tyrnävän valtuuston puheenjohtajaksi.
Kuva: Susanna Eksym‰

Tyrnävän valtuuston puheenjohtajan paikalle on nousemassa Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja, Jussi Ylitalo. Tyrnävän ja Temmeksen Keskustan yhteinen yleinen kokous hyväksyi sunnuntai-iltana Keskustan luottamuspaikkajaon valtuustokaudelle 2021-2025.

Kunnanhallituksen puheenjohtajaksi kokous päätti esittää Annukka Suotulaa.

Kokous hyväksyi myös esityksen keskustan ehdokkaista lautakuntien puheenjohtajiksi. Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Maria Paasoa, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajaksi Minna Matinlauria, teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi Kari Karppista ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi Visa Törmää.

Kunnanvaltuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi esitetään Visa Törmää ja kunnanhallituksen toiseksi varapuheenjohtajaksi Marko Partasta. Kunnanhallituksen jäseniksi esitetään Ossi Karppista, Hannele Heikkilä-Tuomaalaa ja Tiia Rusilaa.

Uusi valtuusto kokoontuu ensimmäiseen tänään maanantaina 2. elokuuta päättämää luottamushenkilövalinnoista alkaneelle kaudelle.