Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jan on Ou­lun­sa­lon Yrit­tä­jät ry:n uusi pu­heen­joh­ta­ja – al­ka­jai­sik­si hän teki yh­dis­tyk­sen jä­se­nil­le uu­den­vuo­den lu­pauk­sen

Tietämättömyys tulevaisuudesta, sähkön hinta ja YEL-lain uudistus puhuttavat tällä hetkellä eniten, kertoo Jan Arbelius.

Oulunsalo

Mainostoimistoyrittäjänä Kouta Media oy:ssä työskentelevä Jan Arbelius asettui Oulunsalon Yrittäjät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi.

– Olen ollut yhdistyksen hallituksessa varapuheenjohtajana vuodesta 2017 alkaen. Oli luontevaa astua puheenjohtajan rooliin, kun edeltäjälläni tuli maksimivuodet, eli kuusi vuotta täyteen, Arbelius kertoo.

Koronapandemia sekä sähkön hinnan heilahtelut ovat asettaneet yrittäjiä uusien haasteiden eteen, mutta Oulunsalossa uskotaan sitkaasti valoisaan tulevaisuuteen.

– Yhdistyksen yritykset ovat niin hyvissä voimissa, kuin tässä tilanteessa voi olla. Osaa eivät haasteet ole koskeneet juuri lainkaan, mutta valitettavasti on paljon niitäkin, joiden kannattavuus on kärsinyt viimevuosien haasteista ja osa on jopa joutunut lopettamaan liiketoimintansa.

Lue tämä ja muut Oulunsalon uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_