Mainos: Syksyn supertarjouksena Rantalakeus Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Jaakko Lou­hi­sal­mi: "Lau­tuan­ne­va ja muut mah­dol­li­set tuu­li­voi­ma­hank­keet pitää ohjata kauas asu­tus­kes­kit­ty­mis­tä ja ra­ken­taa niiden edel­lyt­tä­mä infra, vaikka se hank­keen kan­nat­ta­vuut­ta luon­nol­li­ses­ti hieman hei­ken­tää"

Liminka

Kirjoittaja toteaa tuulivoimasta saatavan tulon olevan pieni haittoihin verrattuna.

Liminka on upea kunta! Rakensimme ja muutimme tänne vuonna 2011 puhtaan luonnon ja maaseutumaisen ympäristön perässä. Limingan maine kasvavana lapsiystävällisenä kuntana veti meitä puoleensa. Työpaikkani on ollut koko ajan Raahessa, mutta emme halunneet muuttaa teollisuuspaikkakunnalle. On ollut hienoa nähdä Limingan kehittyvän sekä säilyttävän ja lisäävän elinvoimaisuuttaan. Limingan kunta saa varsin usein nauttia positiivisesta julkisuudesta sijoittuessaan erilaisissa vertailuissa kärkipaikoille. Tällaiset uutiset ruokkivat hyvää kehitystä.

Haluan tässä tuoda esille vakavan huoleni liittyen Limingan kunnan edistämään Lautuannevan eli Ketunmaan tuulivoimapuistohankkeeseen. Tuulivoimapuistoa suunnitellaan nykyisen tiedon valossa hämmästyttävän lähelle asutusta: Erilänperäntien taloihin matkaa noin kilometri, Ketunmaahan 2–3 kilometriä, Kirkonkylän asemakaavan reunalle Ojanperänkankaalle noin 4 kilometriä.

Lue tämä ja muut paikalliset Limingan uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_