Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Huh­ti­kuun edus­kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­tat alkavat olla viittä vaille val­mii­ta Oulun vaa­li­pii­ris­sä

Perussuomalaisilla on jo täysi lista, keskustalla, demareilla ja kokoomuksella yhtä nimeä vaille, vasemmistoliitolta ja vihreiltä puuttuu vielä muutamia nimiä.

Oulun vaalipiirissä ensi kevään eduskuntavaalien ehdokaslistat alkavat olla valmiita. Kovin monta ehdokaspaikkaa ei enää ole vapaana, monilla vain yksi. Yhdellä on jo täysi lista, parilla puolueella on puolisenkymmentä ehdokasta 18 mahdollisesta nimeämättä, mutta nekin täyttynevät pian.

Sosiaalidemokraateilla on listallaan 17 ehdokasta, jotka vahvistettiin marraskuun lopussa piirikokouksessa. Jäljellä on siis yksi paikka ehdokkaalle, jonka nimi julkistetaan SDP:n Oulun piirin toiminnanjohtajan Sanna Husan mukaan viimeistään alkuvuodesta.

Reilusti alle puolen vuoden päästä ovat jälleen eduskuntavaalit. Ehdokaslistat Oulun vaalipiirissa ovat hilkkua vaille valmiita. Kuva Raahen vaalimainonnasta viime vaalien alla.
Reilusti alle puolen vuoden päästä ovat jälleen eduskuntavaalit.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin