Rantalakeus-maastot: Ter­ve­tu­loa juok­se­maan koko per­heel­lä – katso ai­ka­tau­lu täältä

Mainos: KeKi pronssille, seuraa joukkuetta jatkossakin Rantalakeus Digissä: 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Laser HT
Jääkiekkovuosi käyntiin syyskuussa – lakeuden joukkueista Laser HT tähyää kauden päätteeksi Suomi-sarjaan, Liminka haluaa pelata kakkosta

Jää­kiek­ko­vuo­si käyn­tiin syys­kuus­sa – la­keu­den jouk­kueis­ta Laser HT tähyää kauden päät­teek­si Suo­mi-sar­jaan, Liminka haluaa pelata kak­kos­ta

09.08.2023 11:00
Tilaajille
Laser HT koki karvaan tappion finaaleissa – ensi kaudelle tavoite on selvä: Suomi-sarjaan

Laser HT koki karvaan tappion fi­naa­leis­sa – ensi kau­del­le tavoite on selvä: Suo­mi-sar­jaan

21.03.2023 15:00
Tilaajille
Laser HT eteni välieriin kisaamaan finaalipaikasta, Limingan Kiekon pelit päättyivät tältä keväältä

Laser HT eteni vä­li­eriin ki­saa­maan fi­naa­li­pai­kas­ta, Li­min­gan Kiekon pelit päät­tyi­vät tältä ke­vääl­tä

07.03.2023 10:53
Tilaajille
Jääkiekon kakkosdivisioonassa valmistaudutaan pudotuspeleihin – nähdäänkö lakeudella kuuma paikallisfinaali, jos LiKi ja Laser HT etenevät loppuun saakka?

Jää­kie­kon kak­kos­di­vi­sioo­nas­sa val­mis­tau­du­taan pu­do­tus­pe­lei­hin – näh­dään­kö la­keu­del­la kuuma pai­kal­lis­fi­naa­li, jos LiKi ja Laser HT ete­ne­vät loppuun saakka?

27.02.2023 11:00
Tilaajille
Oulunsalolaislähtöinen Veeti luistelee nyt tässä hallissa ja tahkoo maaleja Espanjan Superliigassa – millaista on kiekkoilijan arki Etelä-Euroopassa?

Ou­lun­sa­lo­lais­läh­töi­nen Veeti luis­te­lee nyt tässä hal­lis­sa ja tahkoo maaleja Es­pan­jan Su­per­lii­gas­sa – mil­lais­ta on kiek­koi­li­jan arki Ete­lä-Eu­roo­pas­sa?

28.11.2022 16:32
Tilaajille
Jääkiekon paikalliskamppailun voittajaksi iski Oulunsalon Laser HT

Jää­kie­kon pai­kal­lis­kamp­pai­lun voit­ta­jak­si iski Ou­lun­sa­lon Laser HT

23.10.2022 06:00
Tilaajille
Jääkiekon kakkosdivariin pudonneen oulunsalolaisen Laser HT:n riveissä uskotaan  kauden päättyvän nousukohinaan –" Vauhdikas ja aktiivinen joukkue, joka tekee töitä kaasu"

Jää­kie­kon kak­kos­di­va­riin pu­don­neen ou­lun­sa­lo­lai­sen Laser HT:n ri­veis­sä us­ko­taan kauden päät­ty­vän nou­su­ko­hi­naan –" ­Vauh­di­kas ja ak­tii­vi­nen jouk­kue, joka tekee töitä kaasu"

19.09.2022 11:31
Tilaajille
Laser HT putosi karsinnoissa Suomi-sarjasta ja pelaa ensi kaudella II-divisioonassa – "Ei ole mitään seliteltävää"

Laser HT putosi kar­sin­nois­sa Suo­mi-sar­jas­ta ja pelaa ensi kau­del­la II-di­vi­sioo­nas­sa – "Ei ole mitään se­li­tel­tä­vää"

14.04.2022 06:00
Tilaajille
Laser HT ja Limingan Kiekko sarjojensa viimeisillä sijoilla – uudet valmentajat pyrkivät parantamaan peliesityksiä

Laser HT ja Li­min­gan Kiekko sar­jo­jen­sa vii­mei­sil­lä si­joil­la – uudet val­men­ta­jat pyr­ki­vät pa­ran­ta­maan pe­li­esi­tyk­siä

03.03.2022 06:00
Tilaajille
Jarkon videoilla konkretisoidaan jääkiekkosanastoa, oletko jo nähnyt, miten hiotaan kuvioita, kolataan jäätä ja miten pikkuleijonat rokottaa?

Jarkon vi­deoil­la konk­re­ti­soi­daan jää­kiek­ko­sa­nas­toa, oletko jo nähnyt, miten hiotaan ku­vioi­ta, ko­la­taan jäätä ja miten pik­ku­lei­jo­nat ro­kot­taa?

11.02.2022 18:00
Tilaajille
Kymmenestä ottelusta kaksi voittoa – oulunsalolaisen Laser HT:n kokoonpano on Suomi-sarjan nuorin: "Pieni ripaus kärsivällisyyttä on vielä paikallaan"

Kym­me­nes­tä ot­te­lus­ta kaksi voittoa – ou­lun­sa­lo­lai­sen Laser HT:n ko­koon­pa­no on Suo­mi-sar­jan nuorin: "Pieni ripaus kär­si­väl­li­syyt­tä on vielä pai­kal­laan"

11.11.2021 02:03
Tilaajille
Jos perinteinen jääkiekkojunioreiden Rantalakeus-turnaus ei toteudu loppiaisen jälkeen, se pyritään järjestämään kevään aikana.

Jos pe­rin­tei­nen jää­kiek­ko­ju­nio­rei­den Ran­ta­la­keus-tur­naus ei toteudu lop­piai­sen jäl­keen, se py­ri­tään jär­jes­tä­mään kevään aikana.

25.12.2020 09:13
Tilaajille
Laser HT jääkiekon Suomi-sarjassa nyt yhdeksäntenä – kakkosdivisioonan paikalliskamppailu edessä perjantaina

Laser HT jää­kie­kon Suo­mi-sar­jas­sa nyt yh­dek­sän­te­nä – kak­kos­di­vi­sioo­nan pai­kal­lis­kamp­pai­lu edessä per­jan­tai­na

10.11.2020 11:01
Tilaajille
Kalajoen kiekkokone oli maalia parempi – Laser HT koki kovia ensimmäisen viiden minuutin aikana, mutta heräsi taistelemaan

Ka­la­joen kiek­ko­ko­ne oli maalia parempi – Laser HT koki kovia en­sim­mäi­sen viiden mi­nuu­tin aikana, mutta heräsi tais­te­le­maan

20.10.2020 08:44
Tilaajille