Yleisö on puhunut – Isän­nöin­ti Vuorma Oy on vuoden isän­nöin­tiy­ri­tys: "Yritys on tehnyt pit­kä­jän­teis­tä työtä työn­te­ki­jöi­den tyy­ty­väi­syy­den, asia­kas­kes­kei­syy­den ja vas­tuul­li­sen isän­nöin­nin eteen"

Palkinto jaettiin virtuaaligaalassa keskiviikkona.

Liminka

Limingassa ja Oulussa toimistoaan pitävä Isännöinti Vuorma Oy on voittanut Isännöintiyritys 2020 -palkinnon. Palkintoperustuissa todetaan, että yritys on tehnyt pitkäjänteistä työtä työntekijöiden tyytyväisyyden, asiakaskeskeisyyden ja vastuullisen isännöinnin eteen.

– Yrityksessä halutaan oppia jatkuvasti ja käytänteitä hiotaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Palautetta kerätään säännöllisesti eikä asiakkaiden hankaliakaan kysymyksiä väistetä, perusteluissa jatketaan.

Asiakasyhtiöiden talouden tarkka hoitaminen on yksi toiminnan kulmakivistä.

– Taloyhtiön kaikki sopimukset, pöytäkirjat ja ostolaskut ovat reaaliaikaisesti hallituksen nähtävillä taloyhtiösivuilla. Katsomme yhtiöiden laskut ja kulurakenteen läpi kuin omamme. Kilpailutamme taloyhtiöiden palvelut säännöllisesti ja hyödynnämme yhteishankintojen tuomaa ostoetua, sanoo isännöitsijä, yrittäjä Juho Vuorma.

Pitkäaikaisesta henkilöstöstä huolehditaan valitsijoiden mukaan esimerkillisesti. Isännöitsijöillä on hallittavissa oleva määrä asiakkuuksia eikä työasioita hoideta vapaa-ajalla.

Yrityksessä halutaan oppia jatkuvasti ja käytänteitä hiotaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, hyvinvointivalmennuksia ja kannustimia liikuntaan. Henkilöstöllä on käytössään esimerkiksi läskipyörät. Aamut aloitetaan tiimiaamiaisilla ja työviikot päätetään perjantaijätskein.

Vuormalla ollaan aktiivisesti mukana paikallisen isännöintiyhdistyksen, Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton toiminnassa. Oppilaitosyhteistyön myötä yrityksessä on aina vähintään yksi työharjoittelija oppimispolulla.

–Isännöinti Vuorma haluaa vaikuttaa koko toimialan arvostukseen, perusteissa huomautetaan.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan osaajia. Tänä vuonna palkintojen teemana on vastuullisuus.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toiminnanjohtaja Satu Grekin Kuntoutusyrittäjistä ja toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen Raklista sekä asiantuntija Teemu Kettunen Motivalta.

Voittaja valittiin yleisöäänestyksellä ja palkittiin virtuaalisessa palkintogaalassa Isännöintipäivillä 18.11.