Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vesa tapaa kun­ta­lai­sia nuo­tio­tu­lil­la kes­ki­viik­koi­sin – "Pu­hum­me pää­asias­sa ar­ki­sis­ta asiois­ta, vii­mek­si ome­na­puun is­tut­ta­mi­ses­ta"

Ensimmäisillä tapaamiskerroilla paikalla oli yli 30 tyrnäväläistä.

Tyrnävä

Kunnanjohtajan nuotioporinat ovat vetäneet keskiviikkoiltaisin väkeä Tyrnävän kotiseutumuseon kupeessa olevalle nuotiopaikalle. Kunnanjohtaja Vesa Anttilaa tuli ensimmäisille nuotiotulille tapaamaan 31 kuntalaista ja toiselle tapaamiselle 38 tyrnäväläistä. Viime keskiviikkona osallistuminen oli jostain syystä hieman vaisumpaa, sillä paikalle tuli neljä ihmistä. Poristavaa riitti silti.

Miksi kutsut kuntalaisia nuotioporinoille, kunnanjohtaja Vesa Anttila?

– Nämä ovat matalan kynnyksen kuntalaistapaamisia. Nuotioporinat sopivat minulle oikein hyvin, koska saan olla tarpeeksi kovat kaulassa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Tykkään tällaisesta välittömästä toiminnasta, se on osa minua. Nuotiolla ihmiset rentoutuvat ja puhuvat helpommin heitä koskevista asioista. Paikalle tulee sellaisiakin ihmisiä, joita ei virallisissa tilaisuuksissa näe. Tämä on yksi tapa toteuttaa kuntastrategiaa kuntalaisten kuulemisesta ja osallistamisesta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin