Tänään sun­nun­tai­na jär­jes­tet­tä­vä Aapon päivän pe­rin­tei­nen jou­lu­kon­sert­ti kuul­laan tänä vuonna Vir­tuaa­li­kir­kos­sa – osal­lis­tu­mis­mak­su on va­paa­eh­toi­nen

Liminka

Jo 25. kerran järjestettävä Aapon päivän joulukonsertti toteutetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti. Konserttilähetys Limingan kirkosta alkaa sunnuntaina 20. joulukuuta kello 19 Virtuaalikirkon kautta osoitteessa virtuaalikirkko.fi. Kirkkoon otetaan kuulijoita, jos koronatilanne sen sallii. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 18. joulukuuta saakka.

Konsertissa esiintyvät sopraanot Outi Aine ja Eeva Holappa, poikasopraano Jesse Kokkonen, baritonit Pekka Tuomikoski, Henrik Ahola ja Jouni Okkonen sekä bassobaritoni Markku Ahola.

Sellossa on Mari Puolitaival, uruissa Elias Niemelä ja pianossa Lauri Ahola.

Osallistumismaksu on vapaaehtoinen. Yhdistyksen toiminnan lisäksi tuotolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä Limingan seurakunnan diakoniatyön kautta. Maksuohjeet löytää Virtuaalikirkon sivuilla.

Konsertin järjestää Limingan seurakunta ja Limingan seudun yksinlaulajat ry. Yksinlaulajat on vuonna 1995 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on elävöittää toiminta-alueensa musiikkielämää. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Limingan seudun musiikkiopiston, Limingan seurakunnan ja liminkalaisten muusikoiden kanssa.