Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Li­min­gas­sa myös neu­vo­lat, fy­sio­te­ra­pia ja mie­len­ter­veys­pal­ve­lut yhden numeron takana – nyt myös  ta­kai­sin­soit­to mah­dol­lis­ta

Liminka
Takaisinsoittopalvelu laajenee Limingassa fysioterapia-, mielenterveys- ja neuvolapalveluihin.
Takaisinsoittopalvelu laajenee Limingassa fysioterapia-, mielenterveys- ja neuvolapalveluihin.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Limingan terveyskeskuksen takaisinsoittojärjestelmä laajenee 20. syyskuuta myös mielenterveys-, neuvola- ja fysioterapiapalveluihin. Tähän saakka takaisinsoitto on ollut käytössä vain Limingan terveysaseman ajanvarauksessa.

Takaisinsoittojärjestelmä tarkoittaa sitä, ettei ajanvaraukseen soittavan tarvitse välttämättä jäädä odottelemaan puheluunsa vastaamista, vaan hän voi numeronäppäimien avulla pyytää takaisinsoittoa.

– Aiemmin mielenterveys-, neuvola- ja fysioterapiapalveluissa on ollut käytössä ammattilaisten henkilökohtaiset numerot. Heidän tavoittamisensa puhelimitse voi olla hankalaa, jos soittaa kesken asiakaskäynnin. Joskus asiakas ei taas tiedä, mihin numeroon voisi soittaa tai hän voi joutua soittamaan useampaan numeroon, sanoo Limingan terveyskeskuksen palveluesimies Outi Kokko.

– Takaisinsoittojärjestelmä parantaa palvelua. On vain yksi linja, johon soittaa. Järjestelmä antaa myös terveydenhuollolle aikaa keskittyä olennaiseen eli asiakaspalveluun.

Sekä Tupoksen että Limingan neuvoloiden numero on 20. syyskuuta lähtien 040 1933873, mielenterveyspalveluiden 040 5578672 ja fysioterapiapalveluiden 040 4856755.