Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Kem­pe­leen Vanhan kirkon res­tau­roin­ti­työn hyväksi käyn­nis­tet­ty haas­te­kam­pan­ja jatkuu – vir­tuaa­li­paa­nu­ja myyn­nis­sä niin katolta kuin tor­nis­ta

Wanhan Kirkon Ystävät ry käynnisti Rantalakeudessa vuosi sitten marraskuussa kampanjan virtuaalisten kattopaanujen myymiseksi 328-vuotiaan kirkon peruskorjauksen hyväksi.

Kempele
Kempeleen Vanhan kirkon restaurointityö etenee.
Kempeleen Vanhan kirkon restaurointityö etenee.
Kuva: Jukka Leinonen

Haastekampanja Kempeleen Vanhan kirkon restauroimisen tukemiseksi jatkuu.  Myytäviä virtuaalipaanuja on kaikkiaan 8 000. Kattopaanun hinta on 50 euroa ja tornipaanun 100 euroa.

Heikki Mattila haastaa virtuaalipaanun ostoon Vesa Äärelän, Sulo Kreivin ja Veijo Moilasen.

Ulla Mattila haastaa paanun ostoon ja Katri Savuojan Marja-Leena ja Matti Mäntyniemen.

Tuula Rauma haastaa hankkimaan paanun Riitta ja Juha Erkkilän, Pirkko ja Tuomo Niemen, Tuija ja Urpo Heikkisen, Elina ja Heikki Rautialan sekä Eija-Leena ja Jarkko Kärkimaan.

Kaisu Juvani haastaa virtuaalipaanun ostoon Airi ja Tarja Kurtin, Hovilan Palvelukotiyhdistys ry:n, Anne Loukkolan/Hovila, Liisa Holman ja Panu Tonttilan, Ritva ja Tapio Stillin, Anneli ja Matti Sarkkisen, Merja Okkosen, Markus ja Milla Auniolan, Helena ja Raimo Aholan, Raili ja Seppo Juvanin, Helena ja Seppo Puitin, Merja Juusola, Saini Kelan sekä Tauno ja Leila Sarkkisen.

Fakta

Näin osallistut

Ilmoita vastauksesi haasteeseen ja haastettujen henkilöiden, yritysten tai tahojen nimet sähköpostilla Tuula Raumalle osoitteeseen trauma1952@gmail.com.

Tämän jälkeen hanki virtuaaliset paanusi kempeleenvanhakirkko.fi-sivulta.

Kampanjan rahankeräyslupa on RA/2019/810.