Mainos

Valitse pi­ka­lai­na­paik­ka huo­lel­la ja muista kil­pai­lu­tus

Mainos: STK Rahoitus Oy

-

Monet suomalaiset joutuvat joskus turvautumaan nopeasti saatavaan pikalainaan selvitäkseen arjen yllättävistä menoista. Netissä toimivilta luottoyhtiöiltä vakuudeton laina onkin helppo saada tilille silloin, kun äkillinen rahantarve iskee.

Rahoitusyhtiöiden todelliset vuosikorot ovat kuitenkin todella korkealla tasolla ja ne vaihtelevat lainapaikasta riippuen 50 – 100 prosentin välillä, joillakin yrityksillä vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko voi nousta jopa sadan prosenttiyksikön yli aina 700 prosenttiin asti.

On siis sanomattakin selvää, että nämä lainapaikat eivät ole siitä parhaimmasta päästä, sillä esimerkiksi 2000 euron pikalainasta voi joutua maksamaan takaisin lähes 2500 euroa, kun lainan todellinen vuosikorko on noin 50 prosenttiyksikön luokkaa ja laina-aika on 12 kuukautta.

Pikalainan voi kuitenkin saada myös huomattavasti edullisempaan hintaan ja paremmilla lainaehdoilla, kun lainapaikan valikoi huolellisesti. Äkillisessä tilanteessa lainavertailuun ei tietenkään ole välttämättä aikaa, sillä lainahakemusten täyttäminen, lainatarjousten saaminen sekä niiden vertailu voivat viedä kosolti aikaa.

Pikalainojen vertailuun ja kilpailutukseen on kuitenkin olemassa helppo, nopea ja maksuton palvelu, Lainanvälittäjä.fi .

Lainanvälittäjä on kätevä tapa saada edullista pikalainaa netistä , sillä se vertailee ja kilpailuttaa vakuudettomat lainat asiakkaan puolesta. Asiakkaan tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus, jonka jälkeen Lainanvälittäjä lähettää sen eteenpäin kymmenille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Tämän jälkeen parhaimmat lainatarjoukset lähetetään suoraan asiakkaan antamaan sähköpostiin usein jo 15 minuutin kuluessa. Jos sinulla on jo useita lainoja, on lainojen yhdistäminen taloudellisesti kannattava ratkaisu .

-

Palvelun käyttäminen on 100% ilmaista, eivätkä saadut lainatarjoukset sido asiakasta yhtään mihinkään. Lainanvälittäjän kautta voi hakea lainaa 500 – 50 000 euron väliltä ja lainojen todellinen vuosikorko alkaa 12,89 prosentista.