Tilaajaetu: Pe­li­lip­pu­ar­von­ta Kär­pät-JYP to 29.9. peliin. Osal­lis­tu tästä ja lähde kaverin kanssa kan­nus­ta­maan Kärpät voit­toon!

Tu­pok­sen Pres­sik­lu­bi: Ko­ro­na-ai­ka on saanut Ennin kiin­nos­tu­maan lää­kä­rin urasta, Severi ha­luai­si psy­ko­lo­gik­si – kuun­te­le nuorten aja­tuk­set pan­de­mias­ta

Tupoksen Pressiklubin podcast on ollut koronarajoitteiden vuoksi tauolla muutaman kuukauden. Nyt Severi Saari, Okko Pohjola ja Enni Hakola istuvat taas alas ja kertovat kokemuksiaan koronakeväästä. He myös pohtivat tulevaa ja sitä, muuttuuko maailma koronan jälkeen pysyvästi?

Liminka

Liminka. Tupoksen Pressiklubi on ollut koronarajoitteiden vuoksi tauolla. Nykyiset klubilaiset pääsivät kuitenkin nauhoittamaan viimeisen podcastin poikkeuksellisen kevätlukukauden päätteeksi. Enni Hakola, Okko Pohjola ja Severi Saari miettivät etäopiskelua, lähiopiskeluun paluuta, mutta myös tulevaisuuttaan. Mistä muusta he puhuvat Rantalakeuden päätoimittaja Sauli Pahkasalon kanssa? Voit kuunnella podcastin alta.