Li­min­gas­sa ja Oulussa toimiva Isän­nöin­ti Vuorma Oy kolmen fi­na­lis­tin jou­kos­sa Isän­nöin­ti­yri­tys 2020 -kil­pai­lus­sa: "Vas­tuul­li­suus on isän­nöin­nis­sä juuri se teema, jota me ar­vos­tam­me"

Palkinto jaetaan 18. marraskuuta.

Liminka

Limingassa ja Oulussa toimipistettään pitävä Isännöinti Vuorma Oy kilpailee Isännöintiyritys 2020 -kilpailun finaalissa. Yritys on mukana kolmen finalistin joukossa, josta voittaja ratkaistaan yleisöäänillä.

–Kilpailevia sarjoja on useita, voit äänestää halutessasi vain yhtä sarjaa. Olemme kiitollisia jokaisesta äänestä!, isännöitsijä Juho Vuorma toteaa.

Äänestää voit täällä.

Vuorma sanoo vastuullisuuden olevan isännöinnissä teema, jota he arvostavat.

–Meillä vastuullisuus näkyy ennen kaikkea työntekijöiden hyvinvointiin panostamisena ja aitona välittämisenä, esimerkiksi kohtuullisena työmääränä. Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö näkyy asiakkaillemme muun muassa tarkkana ja läpinäkyvänä taloudenhoitona, asioihin tarttumisena ja työtä pelkäämättömänä asenteena, asioiden perusteellisena ja suunnitelmallisena hoitamisena sekä taloyhtiön edusta kiinnipitämisenä vaikeissakin tilanteissa, Juho Vuorma toteaa.

Yritys on perustettu vuonna 1999.

Vuoden 2020 isännöintipalkinnot julkistetaan  Isännöintipäivillä 18. marraskuuta.