Mainos

Kajakki on syksyn kun­toi­lu­hit­ti – Melonta ren­tout­taa ja polttaa te­hok­kaas­ti rasvaa

Tänä syksynä kannattaa matkailla kotimaassa ja nauttia Suomen upeasta luonnosta ja maisemista. Melonta on rentouttava ja virkistävä tapa liikkua luonnossa ja kohottaa samalla kuntoa.

-

Tänä vuonna moni suomalainen viettää syksyä kotimaassa ja erityisesti luontoretkeily on suositumpaa kuin koskaan. Kajakilla melominen on helppo tapa päästä liikkumaan ja rentoutumaan Suomen upeisiin järvimaisemiin.

Yllättävän tehokasta liikuntaaMelonta on yllättävän tehokasta rasvanpolttoliikuntaa, joka kuluttaa jopa 900 kilokaloria tunnissa. Moni ei tiedä, että melonta on myös erinomaista keskivartalotreeniä, sillä se aktivoi erityisesti vatsan ja selän lihaksia. Myös kädet ja olkapäät saavat meloessa liikettä, joten melonta on erinomaista liikuntaa toimistotyön vastapainoksi.

Meloessa treenin kuormituksen voi valita itse: kovempaa vauhtia meloessa saa tehokkaan treenin, kun taas rauhallisesti meloen voi rentoutua luonnossa ja nauttia kauniista maisemista.

Retkeilylajeissa pääasia ei useinkaan ole liikunnan teho tai vauhti, vaan rentouttava elämys. Sen aikana tulee liikkuneeksi kuin huomaamattaan paljon pidempiä aikoja kuin muissa liikuntasuorituksissa. Näin kokonaiskulutus nousee hyvinkin suureksi.

Tällainen kajakki kannattaa valitaKuntokaupan tuotekoordinaattori Tapio Wallgren kertoo, että laadukas ilmatäytteinen kajakki on tämän hetken hittituote.

- Ilmatäytteinen kajakki on huomattavasti kovakuorista kätevämpi säilyttää ja ottaa mukaan retkille. Lisäksi ilmatäytteinen kajakki on usein vakaampi ja sillä on lähes mahdoton kaatua. Laadukas dropstitch-materiaali tekee kajakista niin kestävän, että sillä voi meloa koskissa ja vaativissakin olosuhteissa. Korkealaatuinen ilmatäytteinen kajakki vastaa täyteen pumpattuna kovuudeltaan kovakuorista kajakkia.

Wallgren kannustaa suomalaisia liikkumaan syksyllä luonnossa ja keskittämään matkustelun kotimaahan.

- Suomessa on lukuisia upeita kansallispuistoja ja järviä, joissa pääsee kokemaan unohtumattomia elämyksiä. Mikä sen hienompaa kuin lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa melomaan ja nauttimaan puhtaasta ulkoilmasta ja upeasta luonnosta!

Erä kestäviä dropstitch-kajakkeja -40%FitNord Seal 300 -kajakki (1-istuttava)Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-seal-300-ilmataytteinen-kajakki-musta

FitNord Seal Pro 390 -kajakki (2-istuttava)Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-seal-pro-390-ilmataytteinen-kajakki-musta