Mainos

Kaikki lainat kan­nat­taa kil­pai­lut­taa nyt uu­del­leen

Kaikki lainat kannattaakin kilpailuttaa nyt uudelleen, ja Anna Mäntynen antaa tässä artikkelissa hyviä vinkkejä lainojen uudelleen kilpailuttamiseen. Kilpailutuksen avulla on mahdollista saada huomattavasti paremmat lainaehdot ja säästä kuluissa satoja euroja.

"Kilpailuttamalla lainat uudestaan saat parhaan hyödyn muutoksesta", Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen tähdentää.
"Kilpailuttamalla lainat uudestaan saat parhaan hyödyn muutoksesta", Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen tähdentää.

Kaikki lainat kannattaakin kilpailuttaa nyt uudelleen, ja Anna Mäntynen antaa tässä artikkelissa hyviä vinkkejä lainojen uudelleen kilpailuttamiseen. Kilpailutuksen avulla on mahdollista saada huomattavasti paremmat lainaehdot ja säästä kuluissa satoja euroja.

Kilpailuta vanhat ja uudet lainat näppärästi netissä

"On hyvä muistaa, että lainat kannattaa aina kilpailuttaa lainan ottamisen yhteydessä, mutta jos vanhojen lainojen kilpailuttaminen on jäänyt aikoinaan puolitiehen tai jos se on jäänyt kokonaan tekemättä, ei lainojen kilpailuttaminen ole vieläkään myöhäistä. Vanhatkin lainat voi nimittäin kilpailuttaa uudelleen ja jos niitä on kertynyt useita, kannattaa ne yhdistää yhdistelylainaksi. Esimerkiksi väliaikainen korkokatto on voinut vaikuttaa korkokattoon, mistä moni kuluttaja voi nyt hyötyä", neuvoo Anna Mäntynen.

"Joustoluotto.com -palvelun kautta on mahdollista hakea 2 000 €–60 000 € lainaa 1–15 vuoden maksuajalla, joten ehdot ovat joustavat ja lainaa on mahdollista hakea hyvin monenlaisiin tarpeisiin", Anna Mäntynen kertoo.

"Lainojen korot ovat edullisimmillaan 4,5 %, eli erittäin alhaiset", hän lisää.

"Lainan kilpailuttamisesta kiinnostunut kuluttaja pääsee helposti ja nopeasti alkuun täyttämällä Joustoluotto.com -sivustolta löytyvän lainahakemuksen. Jos tavoitteena on yhdistellä vanhoja lainoja, Yhdistalaina.com -palvelu auttaa kilpailuttamaan edullisimman yhdistelylainan. Kun lainanhakija on täyttänyt hakemuksen, yhdistämme hakemuksen edullisimmille lainantarjoajille, joiden joukosta löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia. Hoidamme siis suurimman työn asiakkaan puolesta eikä asiakas tarvitse rahoitusalan tuntemusta voidakseen saada kaikki lainansa uudelleen kilpailutettua ammattimaisella otteella", Anna Mäntynen korostaa.

Miksi vanhat ja uudet lainat kannattaa kilpailuttaa?

"Vanhojen ja uusien lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä näin asiakas voi säästää yllättävän paljon rahaa. Lisäksi säästöä voi syntyä asiakkaan talouden hoitoon käyttämässään ajassa. Viimeksi mainittu koskee etenkin kilpailutettuja yhdistelylainoja, sillä tällaisen lainan ottanut asiakas joutuu jatkossa huolehtimaan vain yhden yksittäisen lainan takaisin maksamisesta sovitusti, kun hänellä saattoi aiemmin olla vastuullaan useita erillisiä lainoihin liittyviä maksuja. Näin taloudenhoidosta tulee entistä hallitumpaa ja hallittavampaa, mikä on yksi hyvä syy kilpailuttaa ja yhdistää myös vanhat lainat", kertoo Anna Mäntynen.

"Vuonna 2021 tuli voimaan uusi väliaikainen korkokatto, joka on voimassa 30. syyskuuta 2021 saakka ja josta monet kuluttajat voivat hyötyä, jos vanhat lainat on otettu korkokaton määrittelemiä korkoja korkeammilla korkoprosenteilla. Uuden korkokaton myötä lainoista perittävät korot saavat olla enintään 10 %, kun aiemmin lainaa on saatettu tarjota huomattavasti korkeammilla koroilla. Etenkin monista kulutusluotoista on saatettu periä aivan kohtuuttomia korkoja. Jokaisen asiakkaan vastuulla on kilpailuttaa vanhat luottosopimuksensa uudelleen ja meidän kauttamme tämä onnistuu erityisen helposti. Pystymme tarjoamaan lainoja jopa 4,5 % korolla, joten asiakas voi hyötyä vanhojen lainojen kilpailuttamisesta ja yhdistämisestä juuri nyt erityisen paljon", Anna Mäntynen taustoittaa.

Lainojen kilpailuttaminen asiantuntemuksella

Tavallisen kuluttajan on erittäin vaikeaa hoitaa lainojen kilpailuttamista itse ilman asiantuntevaa alan palvelua, sillä jo pelkästään koron määrittely ja erilaisten vaihtoehtojen vertailu voi olla haastavaa. Siten erilaisten rahoituslaitosten tarjousten vertailu täysin itsenäisesti voi olla jo todella haastavaa. Ja mikä tärkeintä, tarjousten pyytäminen useilta eri rahoituslaitoksilta, useiden lainahakemusten täyttäminen ja useilta eri rahoituslaitoksilta saatujen lainatarjousten vertailu keskenään vie valtavan paljon aikaa ja vaatii huomattavan paljon vaivannäköä.

Tästä syystä onkin upeaa, että suurimman työn voi jättää alan asiantuntijan huoleksi, sillä täytettyäsi palveluistamme löytyvän lainahakemuksen kilpailutamme lainatarjoukset alan huipputoimijoiden kautta ja teemme suurimman työn puolestasi. Sinulle jää toki lopullinen päätösvalta, sillä saat valita valmiiksi kilpailuttamiemme lainatarjousten joukosta sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi sinulla on vielä tässä vaiheessa mahdollisuus perua lainan ottaminen, jos sinusta siltä tuntuu.

"Asiakkaan on hyvä tietää, että lainan maksimikorkoa voidaan määritellä useilla eri tavoilla, ja asiaan perehtymättömän kuluttaja voi olla haastavaa vertailla erilaisia luottotyyppejä ja luottoihin liittyviä tärkeitä päivämääriä. Tämä onkin yksi hyvä syy jättää lainojen kilpailuttaminen asiantuntevan tahon huoleksi. Kilpailutamme uudet ja vanhat lainat mielellämme asiakkaidemme puolesta, mutta lopullinen lainapäätös jää toki asiakkaalle. Valinnan tekeminen on kuitenkin yleensä melko helppoa, kun asiakas saa käsiinsä jo valmiiksi kilpailutettuja, hyvät ehdot tarjoavia lainatarjouksia", tähdentää pitkään rahoitusalalla toiminut Anna Mäntynen.

-


Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.