Mainos

Kädet ovat fy­sio­te­ra­peu­tin tärkein työ­vä­li­ne – ”Teh­tä­väm­me on pu­reu­tua oi­rei­den syihin”

Oulunseudun Fysioterapiassa pyritään selvittämään oireen syy mahdollisimman aikaisin, viimeistään kolmannella hoitokerralla.

Oulunseudun Fysioterapiassa tutkitaan perin pohjin mistä kipu tai oire juontaa juurensa.
Oulunseudun Fysioterapiassa tutkitaan perin pohjin mistä kipu tai oire juontaa juurensa.

Nykyisin yhä useampi saattaa mieltää, että fysioterapeutin käynniltä saa mukaansa vain pinon ohjelehtisiä selkäkipuihin kotiin vietäväksi. Näin ei kuitenkaan asian laita ole.

– Vaikka kotiharjoitteluohjeet ovatkin tärkeä osa hoidon kokonaisuutta, emme voi unohtaa manuaalisia hoitotarpeita, jotka ovat ensisijaisen tärkeitä. Kädet ovat fysioterapeutin tärkein työväline, Oulunseudun Fysioterapian kehitysjohtaja Jarkko Auno painottaa.

Vuonna 1992 perustetun perheyrityksen kaikkien hoitokeinojen vaikuttavuus perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen. Sen ammattitaitoiset fysioterapeutit pyrkivät aina hoitamaan oireen syyn, eivät pelkkää oiretta.

– Työssämme on tärkeää asiakkaan kohtaaminen ja ihmisen kokonaisvaltainen huomioon ottaminen. Fysioterapeutti tutkii perin pohjin mistä kipu tai oire juontaa juurensa, Auno muistuttaa.

Ilman lääkärin lähetettä

Fysioterapiaan voi aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä ja usein tämä onkin järkevää, sillä lääkärin lähetteellä fysioterapiakäynnistä saa vain 8 euron KELA-korvauksen ja suurin osa vaivoista on fysioterapialla autettavissa.

– Hoitoon kannattaa myös tulla mahdollisimman aikaisin, sillä näin ehkäistään esimerkiksi kivun kroonistuminen, Auno huomauttaa.

Oulunseudun Fysioterapiassa pyritään selvittämään oireen syy mahdollisimman aikaisin.

– Pyrimme siihen, että viimeistään kolmannella hoitokerralla, mikäli asiakas ei tuolloin ole jo oireeton, osaamme kertoa fysioterapian vaikuttavuuden vaivaan ja kuinka monta hoitokertaa kuntoutus vaatii.

– Jos syy ei lähde selviämään, konsultoimme toisiamme yrityksen sisällä. Kaikki ovat palkkasuhteessa olevia työntekijöitä, joten yrityksessämme ei ole sisäistä kilpailua. Mikäli vaiva ei ole fysioterapialla autettavissa, ohjaamme viime kädessä asiakkaan oikean avun piiriin, Auno kertoo.

Oulunseudun Fysioterapian henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä 14 työntekijää. Talon sisältä löytyy mm. lymfaterapiaan, lantionpohjan kuntoutukseen ja kognitiiviseen fysioterapiaan kouluttautuneita fysioterapeutteja. Myös hierontapalvelut ovat ammattitaitoisten fysioterapeuttien toteuttamia.

– Meiltä löytyy todella sitoutunut ja ammattitaitoinen porukka. Kaikki hoitotyötä tekevät ovat koulutettuja fysioterapeutteja, Auno summaa.

Hyvät hoitotulokset puhuvat puolestaan

Oulunseudun Fysioterapia on paikallinen kasvuyritys, jonka hyvät hoitotulokset puhuvat puolestaan.

– Ihmisten positiivinen palaute on kiertänyt suusta suuhun, mikä on vaikuttanut asiakasmäärämme kasvuun vuosien varrella. Lämmin kiitos palautteesta kuuluukin siis ennen kaikkea henkilökunnallemme sekä kaikille vanhoille ja nykyisille asiakkaillemme, Auno kiittelee hymyillen.

Ouluseudun Fysioterapia tarjoaa palveluitaan kuudessa eri toimipisteessä Oulun seudulla: Oulunsalossa, Hailuodossa, Kiimingissä, Heinäpäässä, Tuirassa ja uusimpana Limingassa.

Itsemaksavat asiakkaat hoidetaan usein toimipisteissä, mutta fysioterapeutit tekevät myös käyntejä mm. koteihin, yrityksiin ja palvelutaloihin.

– Ajan voit varata kätevästi nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai vaikkapa kasvotusten toimipisteissämme. Tervetuloa!

Oulunseudun Fysioterapia

Kotisivut >>

Facebook >>

Varaa hoitoaika

Sähköinen ajanvaraus >>

puh. 08 521 1991 (arkisin klo 08:00 - 15:30)

hoitolaitos@osfysio.fi