Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Juha Sipilä jättää edus­kun­nan tämän kauden jälkeen – "On toisten vuoro, kolme mie­len­kiin­tois­ta kautta riit­tä­vät"

Juha ja Minna-Maaria Sipilä muuttavat takaisin Kempeleeseen.

Kempele

Pääministerinä ja Keskustan puheenjohtajana aiemmin toiminut kansanedustaja Juha Sipilä muuttaa puolisonsa Minna-Maaria Sipilän kanssa Sipoosta takaisin Kempeleeseen. Sipilät muuttivat arkensa Kempeleestä Sipooseen vuonna 2014. Koko tämän ajan heillä on kuitenkin ollut asunto Kempeleessä ja he ovat olleet Kempeleessä kirjoilla.

Mikä tuo teidät nyt takaisin Kempeleeseen, Juha Sipilä?

– Olen päättänyt, että en lähde enää seuraavissa vaaleissa ehdolle. Kolme mielenkiintoista kautta eduskunnassa riittävät minulle, ja nyt on toisten vuoro. Pääministerin tehtävä asetti arkemme pääkaupunkiseudulle, ja oli järkevämpää asua pääsääntöisesti siellä. Nyt, kun kuluva, viimeinen kausi on lähestymässä puoliväliä, mietimme missä haluamme asua, kun eduskuntatyö loppuu. Vastaus oli selvä: haluamme palata Kempeleeseen. Ryhdyimme hakemaan hieman pienempää asuntoa täältä, ja se löytyi talvella. Nyt kuljen viikot eduskunnassa ja tulen viikonlopuiksi Kempeleeseen.

Lue lisää 22.7. Rantalakeudesta painettuna tai diginä!