Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ha­luat­ko it­sel­le­si upean Kärp­pä-ta­kin? Äänestä täältä suo­sik­ki­pe­laa­jaa­si ja jää jän­nit­tä­mään – arvomme takin maa­lis­kuun puo­li­vä­lis­sä

Oletko armoton fani? Tarvitsetko uuden takin? Äänestä, niin takki voi olla sinun

Haluatko tämän takin itsellesi?
Haluatko tämän takin itsellesi?
Kuva: Oulun Kärpät

Rantalakeus järjestää arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi hienon Kärppä-logolla varustetun Craftin kevyttoppatakin. Voit osallistua arvontaan äänestämällä Kärppä-joukkueen suosikkipelaajaasi ja jättämällä yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 16. maaliskuuta 2021. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Voittaja voi hakea Kärppä-toimistolta Oulusta itselleen juuri sopivan kokoisen takin.

Arvonnan säännöt

Osallistu Kärppätakin arvontaan

Arvonta: Kärppätakki

Säännöt: 1. Järjestäjä Arvonnan järjestää Kaleva365 Oy ja Rantalakeus (Kaleva Media), Solistinkatu 2, 90140 Oulu (jäljempänä järjestäjä). Oulun Kärpät on mukana arvonnassa palkinnon lahjoittajana.

2. Arvonnan kesto Osallistumisaikaa arvontaan on 26.2. -15.3.2021. Arvontalomake suljetaan 15.3.2021 klo 23.59 ja voittaja arvotaan seuraavana arkipäivänä.

3. Palkinto Palkintona on Kärppä-logolla varustettu kevyttoppatakki.

4. Arvontaan osallistuminen Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Osallistua voi vain Rantalakeuden verkkosivuilta löytyvällä arvontakupongilla osoitteessa rantalakeus.fi. Muilla tavoin lähetettyjä arvontaosallistumisia ei oteta huomioon arvonnassa. Arvontaan voi osallistua yhdellä sähköpostiosoitteella vain kerran. Arvontaan osallistuakseen osallistujan tulee antaa Kaleva Medialle markkinointisuostumus. Markkinointisuostumuksen voi peruuttaa milloin vain, lisätietoa siitä Kaleva Median tietosuojasivulta. Sähköpostiviestinnän voi peruuttaa jokaisen sähköpostin perästä löytyvästä "Peru uutiskirje"-valinnasta.Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa. Arvontaan eivät voi osallistua Kaleva Media -konsernin työntekijät.

5. Kuka voittaa arvonnassa? Järjestäjä arpoo voittajan sattumanvaraisesti. Äänestyslomakkeella tehdyt valinnat eivät vaikuta arvotaan.

6.  Voittajien nimien julkistaminen Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sen lisäksi osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittaneen etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voiton yhteydessä.

7. Palkinnon luovutus ja lunastaminen Palkinnon voittaja noutaa itse palkinnon Kärppätoimistolta sen aukioloaikoina.

8.  Järjestäjän vastuu Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja palkinnon tarjoavan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

9. Palkintojen vaihto Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

11. Rekisteriseloste Rekisterin ylläpitäjä: Kaleva365 Oy. Rekisteri koostuu arvontaan annetuista yhteystiedoista. Tähän arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään Kaleva Median markkinointiin, markkinointisuostumus on arvontaan osallistumisen ehtona. Markkinointisuostumus on peruutettavissa milloin vain. Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteriin.

Tutustu Kaleva365 Oy:n arvontojen ja kilpailujen arvonta- /kilpailukohtaiseen rekisteriselosteeseen: https://www.kalevamedia.fi/tietoa-meista/tietosuoja/tietosuoja-palveluidemme-kayttajille. Tarkempaa tietoa Kaleva Median tietosuojasta löydät osoitteesta: kalevamedia.fi/tietosuoja/kaleva365-oyn- arvontojen-kilpailujen-arvontarekisteri/

rekisteritietoihin. Tutustu Kaleva365 Oy:n arvontojen ja kilpailujen arvonta- /kilpailukohtaiseen rekisteriselosteeseen: https://www.kalevamedia.fi/tietoa-meista/tietosuoja/tietosuoja-palveluidemme-kayttajille. Tarkempaa tietoa Kaleva Median tietosuojasta löydät osoitteesta: kalevamedia.fi/tietosuoja