| Päivitetty
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
2-4 kpl siikafileetä (nahaton ja ruodoton filee, noin 150 g/ ruokailija)
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
2 kevätsipulin vartta
1 punainen paprika
2 luumutomaattia
1 dl kalamata-oliiveja
4 oksaa tuoretta timjamia
sitruunan mehua
oliiviöljyä
Pese vihannekset ja leikkaa ne suupaloiksi. Leikkaa oliivit puoliksi. Levittele vihannekset ja oliivit uunivuokaan ja mausta oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla. Laita timjaminoksia päällimmäiseksi. Paahda vihanneksia 180
°C-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Asettele kalafileet paahdettujen vihannesten päälle. Mausta kalan pinta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Kypsennä siikaa vihannespedillä 180 °C-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla 0,5 dl oliiviöljyä ja sitruunan
mehua, mausteiksi suolaa ja pippuria. Tarjoile siian lisukkeena oliiviöljykastiketta ja esimerkiksi keitettyjä linssejä.
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kerran viikossa
Lisää aiheesta muualla
LISÄÄ AIHEESTA
Tuoreimmat uutiset
Ernest Lawson on vuoden oululainen.
MTV3
Temmesjoen rantavallit sortuvat veden humppaamisen ja hiesupitoisen maaperän ansiosta. Rantoja joudutaan tuon tuostakin korjaamaan.
MIELIPIDE
LUETUIMMAT
TUOREIMMAT
Aihe on vapaa - kuva tai video voi olla luonnosta, henkilöstä, tapahtumasta tai hullunkurisesta kommelluksesta.
VIIKON TYKÄTYIN
Penkkariajajia Kempeleessä.
Markku Kuuselo
TUOREIN
Penkkariajajia Kempeleessä.
Markku Kuuselo
Kirjoitukset julkaistaan nimellä ja vain poikkeustapauksissa nimimerkillä. Julkaistavien tekstien valinta ja käsittely jäävät aina toimituksen harkintaan.
Keskustan vaalitilaisuus pidettiin Lumijoen peruskoulun ruokalassa lauantaina 16.2. Ehdokkaista paikalla olivat Riikka Moilanen, Marjut Lehtonen, Vesa Riekki, Antti Rantakangas ja Jussi Ylitalo. Kunnan tervehdyksen ja terveiset lausui valtuuston puheenjohtaja Eino Jakkula. Puhetta johti Kari Virolainen.
Soita (08) 381 685 ja 044 7370 378
Sähköposti toimitus@rantalakeus.fi
LUE PAIKALLISIA UUTISIA
© Rantalakeus - Rekisteriseloste
POWERED BY ANYGRAAF
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
Päivitetty
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
2-4 kpl siikafileetä (nahaton ja ruodoton filee, noin 150 g/ ruokailija)
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
2 kevätsipulin vartta
1 punainen paprika
2 luumutomaattia
1 dl kalamata-oliiveja
4 oksaa tuoretta timjamia
sitruunan mehua
oliiviöljyä
Pese vihannekset ja leikkaa ne suupaloiksi. Leikkaa oliivit puoliksi. Levittele vihannekset ja oliivit uunivuokaan ja mausta oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla. Laita timjaminoksia päällimmäiseksi. Paahda vihanneksia 180
°C-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Asettele kalafileet paahdettujen vihannesten päälle. Mausta kalan pinta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Kypsennä siikaa vihannespedillä 180 °C-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla 0,5 dl oliiviöljyä ja sitruunan
mehua, mausteiksi suolaa ja pippuria. Tarjoile siian lisukkeena oliiviöljykastiketta ja esimerkiksi keitettyjä linssejä.
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kerran viikossa
Lisää aiheesta muualla
Tuoreimmat uutiset
Ernest Lawson on vuoden oululainen.
MTV3
Temmesjoen rantavallit sortuvat veden humppaamisen ja hiesupitoisen maaperän ansiosta. Rantoja joudutaan tuon tuostakin korjaamaan.
LUETUIMMAT
TUOREIMMAT
UUTISET
Ernest Lawson on vuoden oululainen.
MTV3
MIELIPIDE
LISÄÄ AIHEESTA
Julkaisemme lehdessä ja verkossa lukijoiden lähettämiä kuvia, kirjoituksia ja kommentteja.
Kirjoitukset julkaistaan nimellä ja vain poikkeustapauksissa nimimerkillä. Julkaistavien tekstien valinta ja käsittely jäävät aina toimituksen harkintaan.
Soita (08) 381 685 ja 044 7370 378
Sähköposti toimitus@rantalakeus.fi
Mediamyynti
Jätä rivi-ilmoitus
Tilaa Rantalakeus
Kestotilaajan edut
Osoitemuutokset
Omat tiedot
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
Lähetä kuva, video, kirjoitus tai juttuvinkki
LUE PAIKALLISIA UUTISIA
© Rantalakeus - Rekisteriseloste
POWERED BY ANYGRAAF
Sulje
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
Päivitetty
Hailuodon Siikamarkkinoilta on taas mahdollisuus saada raaka-ainetta siikaruokiin.
Pro Kala ry
2-4 kpl siikafileetä (nahaton ja ruodoton filee, noin 150 g/ ruokailija)
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
2 kevätsipulin vartta
1 punainen paprika
2 luumutomaattia
1 dl kalamata-oliiveja
4 oksaa tuoretta timjamia
sitruunan mehua
oliiviöljyä
Pese vihannekset ja leikkaa ne suupaloiksi. Leikkaa oliivit puoliksi. Levittele vihannekset ja oliivit uunivuokaan ja mausta oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla. Laita timjaminoksia päällimmäiseksi. Paahda vihanneksia 180
°C-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Asettele kalafileet paahdettujen vihannesten päälle. Mausta kalan pinta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Kypsennä siikaa vihannespedillä 180 °C-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla 0,5 dl oliiviöljyä ja sitruunan
mehua, mausteiksi suolaa ja pippuria. Tarjoile siian lisukkeena oliiviöljykastiketta ja esimerkiksi keitettyjä linssejä.
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kerran viikossa
Lisää aiheesta muualla
Tuoreimmat uutiset
Ernest Lawson on vuoden oululainen.
MTV3
Temmesjoen rantavallit sortuvat veden humppaamisen ja hiesupitoisen maaperän ansiosta. Rantoja joudutaan tuon tuostakin korjaamaan.
Anssi Järvitalo ja Riku Pajala nauttimassa vauhdin hurmasta.
Lauri Korkala viihtyy tilavassa asunnossan. Sohvan sijaan hän istuu mieluusti kuntopyöränsä päälle. Rantsilasta lähtöisin oleva Korkala on asunut puolet elämästään Kempeleessä. Hovilassa hänet tunnetaan muun muassa sinivalkoisesta virkatusta pipostaan, josta mies ei luovu. ”Sanoin lapsillekin, että se pitää laittaa päähän myös viimeiselle matkalle”, Korkala hymyilee.
LUETUIMMAT
TUOREIMMAT
UUTISET
Ernest Lawson on vuoden oululainen.
MTV3
MIELIPIDE
LISÄÄ AIHEESTA
Julkaisemme lehdessä ja verkossa lukijoiden lähettämiä kuvia, kirjoituksia ja kommentteja.
Aihe on vapaa - kuva tai video voi olla luonnosta, henkilöstä, tapahtumasta tai hullunkurisesta kommelluksesta.
Kirjoitukset julkaistaan nimellä ja vain poikkeustapauksissa nimimerkillä. Julkaistavien tekstien valinta ja käsittely jäävät aina toimituksen harkintaan.
Soita (08) 381 685 ja 044 7370 378
Sähköposti toimitus@rantalakeus.fi
Mediamyynti
Jätä rivi-ilmoitus
Tilaa Rantalakeus
Kestotilaajan edut
Osoitemuutokset
Omat tiedot
Tilausehdot
Yhteystiedot
Lähetä palautetta
Lähetä kuva, video, kirjoitus tai juttuvinkki
LUE PAIKALLISIA UUTISIA
© Rantalakeus - Rekisteriseloste
POWERED BY ANYGRAAF
Sulje