Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Mitä ihi­met­tä: Ei mitään lu­mi­pal­lo­ja – käyn­nis­sä on ka­nan­mu­nan­hei­ton MM-en­nä­ty­sy­ri­tys

Painetussa Rantalakeudessa pitkään jatkunut kuvasarja julkaistaan myös verkossa.

Jarkko Kokko tunnisti viime Rantalakeudessa julkaistusta kuvasta itsensä. – Kuva on otettu Rauhionojan hiekkamontulla keväällä 1989. Tyrnävän Tempaus järjesti siellä kananmunanheiton MM-kilpailut. Heittäjinä oli tyrnäväläisiä keihäänheittäjiä kuten Markuksen Jorma ja Karjalaisen Juha, Kokko kertoo. Pesäpalloilijana tunnetuksi tullut Kokko on kuvassa alle kaksikymppinen. Hän harrasti tuolloin aktiivisesti myös keihäänheittoa. – Heitin kananmunia itsekin ja moukarinheittäjä Markku Honka oli ottamassa koppia. Munat osuivat kuitenkin pääasiassa hänen kroppaansa. Myös Markku Honka ja Jorma Markus muistivat tapahtuman ja siihen osallistuneet henkilöt hyvin. Ennätystä ei tuolla kertaa syntynyt, vaikka tapahtumassa nähtiin sadan metrin kaaria. – Kananmunat loppuivat kesken, tuumaa Markus.
Jarkko Kokko tunnisti viime Rantalakeudessa julkaistusta kuvasta itsensä. – Kuva on otettu Rauhionojan hiekkamontulla keväällä 1989. Tyrnävän Tempaus järjesti siellä kananmunanheiton MM-kilpailut. Heittäjinä oli tyrnäväläisiä keihäänheittäjiä kuten Markuksen Jorma ja Karjalaisen Juha, Kokko kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.